Mindenmás

Napi pakk: rövid záporok zavarhatják meg ma a nyárias időjárást Szegeden, mától indul a platánfák éjszakai permetezése

Túl vagyunk a hétközi szabadnapon, mától visszatérünk a normál kerékvágásba, de jó hír, hogy csak két napot kell kibírnunk. Folytatódik a nyárias időjárás csütörtökön is Szegeden és bár egy kevés csapadék eshet, fázni biztosan nem fogunk ma sem. Mától indul a platánfák éjszakai permetezése is. Jó reggelt, Szeged365 Family, ez itt a Napi pakk!

MAI NÉVNAPOSOK

Boldog névnapot kívánunk nektek,

  • Zsigmond,
  • Atanáz,
  • Ráhel,
  • és Borisz!

EZEN A NAPON TÖRTÉNT

  • Ma 49 éves David Beckham, az első angol labdarúgó, aki négy különböző országban is bajnok lett
  • Ma 52 éves a Szikla, avagy Dwayne “The Rock” Johnson amerikai színész és ex-pankrátor
  • 52 évvel ezelőtt, ezen a napon meghalt Edgar Hoover, aki 48 éven át volt az FBI igazgatója

CSAPADÉK RONDÍTHAT MA BELE A NYÁRIAS IDŐJÁRÁSBA SZEGEDEN

Összességében csütörtökön is folytatódik a nyárias időjárás Szegeden, fázni nem fogunk, viszont a szél élénk lesz, illetve némi csapadékra is van kilátás, legfőképpen a délelőtti órákban.

Csütörtökön a több-kevesebb napsütés mellett a középső tájakon és a Dunántúlon alakulhat ki több helyen eső, zápor, délután zivatarok is. Egy-egy hevesebb zivatar sem kizárt. Keleten, északkeleten csak néhol fordulhat elő csapadék. A déli-délkeleti szél élénk, időnként erős lesz, zivatarokat azonban viharos széllökések is kísérhetnek. Kora reggel 8-15, napközben 20-27 fokot mutatnak majd a hőmérők.

MÁTÓL ÉJSZAKA PERMETEZNEK SZEGEDEN

Szegeden jelenleg a platánfák növényvédelmi permetezése zajlik – közölte a Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft korábban. Mint kiemelték, az éjszakai permetezési munka során kijuttatott permetlé a gépjárműveken és ablaküvegen nyomot hagyhat, de kárt nem okoz, enyhén mosószeres vízzel lemosható, valamint melegvérű élő szervezetekre ártalmatlan. Minden részlet a cikkben:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb