Sport

A hétvégén nagy csata lesz: szegedi versenyzőnek is szoríthatunk a Vendetta Fight Nights nemzetközi küzdősport gálán

Jöhetnek a csattanó öklök, sodró rúgások és végül a mámorító diadal! Harchét van ugyanis, most szombaton, 2024. május 11-én, a Vendetta Fight Nights ismét belép a bécsi Hallmann Dome rendezvényközpontba. A kiváló harcosokat felvonultató küzdősport gálán szegedi versenyzőnek is szoríthatunk, Borovszky Norbert lép ugyanis a ringbe, tudatta a Sárközi Róbert / MMA Fighter Hungary közösségi oldalán.

2024. május 11-én szombaton Bécsben a szuper Hallmann Dome Arénában lesz a Vendetta Fight Nights szervezésében a Vendetta Fight Nights 39. nemzetközi ketrecharc gála. Több magyar harcos is küzdeni fog. A szegedi harcosnak, Borovszky Norbertnek nehézsúlyban egy kőkemény osztrák ellenfele lesz.

A résztvevő harcosok különböző szabályrendszerben -MMA, kick-box, pusztakezes box- mérik össze tudásukat az egyik legnagyobb küzdősport gálán. A szorítóban feltűnnek ismerős arcok és erős újoncok is, akik itt írják a történelmet. Borovszky Norbert ellenfele az osztrák származású Alexander Binder, becenevén The Huntsman/A Vadász lesz.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk!

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Forrás és fotók: Vendetta Fight Nights Hungary FB/Sárközi Róbert / MMA Fighter Hungary 

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb