Gasztro

A konyha a második otthonod? Dolgozz Szeged mediterrán gyöngyszemében, négy munkakörbe is embert keres a Trója Ételbár

Egy ideje már két helyen is megtalálható Szeged mediterrán gyöngyszeme, a Trója Ételbár immáron a Kölcsey utcában és az ÁRKÁD Szeged felső szintjén is fellelhető. A hatalmas pörgésben most elérkezett az idő egy jó kis csapatbővítésre a trójaiaknál, szóval ha otthonoson mozogsz a konyhában, megyeget a sütés-főzés kombináció, akkor a legjobb cikkre kattintottál.

Csapatot bővít a Trója Ételbár csapata, ezúttal az ÁRKÁD Szegedben és a Kölcsey utcában található üzletükbe is keresnek embert, ráadásul 4 munkakörbe is. Ha a kisujjadban van a sütés-főzés minden fortélya, továbbá szeretnél része lenni egy igazán jófej, de pörgős csapatnak, mindezt korrekt fizetésért, akkor csak egy dolgod maradt: jelentkezz hozzájuk valamelyik munkakörbe és kápráztasd el a főztöddel a Trója Ételbár vendégeit. Mutatjuk, jelenleg milyen munkakörökbe keresnek embert, 8 órás munkavégzéssel, a Kölcsey utcai Trójába:

  • pizzasütő

…az ÁRKÁD Trója Ételbárba pedig az alábbi munkakörök betöltésére jelentkezhetsz:

  • szakács
  • pultos
  • konyhai kisegítő

Van még kérdésed? Akkor nincs más hátra, jelentkezz a következő e-mail címen önéletrajzzal, ha az ÁRKÁD Trójában dolgoznál:

Vagy az alábbin, amennyiben a Kölcsey utcai szentélyben melóznál:

…vagy tedd meg személyesen, a Trója Ételbárban, nyitvatartási időben!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb