MindenmásVideo365

Három helyszín, egy nap: így épül Szeged az Első Betonnal! (videó)

“Nem áll meg az építkezési láz Szegeden! Az Első Beton Kft. most három különböző helyszínen mutatta meg, hogyan készülnek a társasházak – a betonacéltól a tetőig. Csatlakozz hozzánk a helyszíneken, és éld át a fejlődés lüktetését!

Amikor legutóbb az Első Beton munkáját mutattuk be, még csak az alapokat rakták le az újszegedi társasházhoz. Most viszont már a legfelső emeleten jártunk, ahonnan a panoráma egyszerűen lélegzetelállító. Nem csoda, hogy a projekt ilyen gyors ütemben halad előre, hiszen a csapat minden részletre odafigyel.

A második helyszínen egyszerre két új épület körvonalazódik, és a srácok itt is pörgősen dolgoznak. A betonacél szerelésének művészete itt is megcsillan, hiszen az alapoktól kezdve minden precízen történik. Az Első Beton garantálja, hogy minden épület, amit a kezük alól kiadnak, stabil és biztonságos lesz – ez a Szeged365 Family számára is fontos üzenet.

A harmadik építkezés már a befejező fázisához érkezett, mire odaértünk. A betonacél szerelése befejeződött, és a munkások már a következő lépéseket készítették elő. A gyorsaság, amivel dolgoznak, és a minőség, ami minden egyes projektjükben megjelenik, igazán lenyűgöző.

A betonacél egy alapvető építőanyag, amely jelentősen megnöveli a betonszerkezetek teherbírását és rugalmasságát. Ez az erősítő anyag kritikus fontosságú minden modern építkezésnél, mivel hozzájárul az épületek földrengés és egyéb természeti hatásokkal szembeni ellenálló képességéhez. Az Első Beton projektjeinél használt technikák és anyagok ezért nem csak impozánsak, de hosszú távú biztonságot is garantálnak.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb