Mindenmás

Leszorított az útról egy rollerező gyermeket egy autós Szegeden, majd továbbhajtott – az édesanya szemtanúkat keres

“A segítségeteket szeretném kérni. Rollerral közlekedő gyermekemet leszorította egy autós az útról, a Kálvária tér és a Pál utca kereszteződésében, majd segítségnyújtás nélkül továbbment. A baleset szemtanúit keressük” – írta szerkesztőségünknek Olvasónk, Gabriella.

VALÓSZÍNŰLEG AZ AUTÓS BÜNTETŐFÉKEZETT

Mint Olvasónk elmesélte, május 8-án, szerda délután 16-16.20 óra között a Kálvária tér és a Pál utca kereszteződésében rollerezett gyermeke, amikor baleset történt. Az előtte haladó autós ugyanis, mint Olvasónk elmesélte, “nagy valószínűséggel büntetőfékezett, mivel forgalmi ok nem indokolta a fékezését, irányjelzőt nem használt”. Ennek következtében a gyermeket leszorította az úttestről, aki elesett a rollerrel és csúnyán megütötte magát.

A JÁRMŰ VEZETŐJE MAGÁRA HAGYTA A SÉRÜLT GYERMEKET

“Ezután az autót vezető hölgy kiszállt a járműből, megnézte, hogy az autójában esett-e kár, majd pökhendi stílusban a vérző karú ,sokkos állapotú gyerektől megkérdezte, “hogy, akkor most mi lesz?”. Ezek után a vérző kezű, sáros, koszos gyerekkel közölte, hogy menjen be a sürgősségire, majd otthagyta őt” – idézte fel a történteket az édesanya. Mint hozzátette, az autót vezető hölgy elmulasztotta a segítségnyújtást, ami állampolgári kötelessége lett volna.

A gyermek könyökén a sebet összevarrták, eltört a szegycsontja, nyolc napon túl gyógyuló sérülèseket szenvedett.

AZ ÉDESANYA SZEMTANÚKAT KERES

Az édesanya arról is beszámolt megteszik az ügyben a feljelentést, továbbá keresik a baleset szemtanúit. Mint mondta, a gyermek sokkos állapotában csak annyit tudott felidézni a történtekből, hogy egy fekete autó volt, amit egy középkorú hölgy vezetett. Olvasónk kéri, aki esetleg látott valamit a történtekből, esetleg az autó típusát, vagy rendszámát meg tudná mondani, nagy segítség lenne számukra.

Az ügyben megkérdeztük a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányságot is, amint válaszuk megérkezik, frissítjük cikkünket.


Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb