Közélet

Hamarosan fellélegezhetünk: a Borfesztivál kezdetére visszaállhat a forgalmi rend a Victor Hugo utcában

Mint korábban megírtuk, áprilisban lezárták a Victor Hugo utcát Szegeden. Aszfaltburkolatot javítottak a szakemberek, így három hétre nélkülöznünk kellett ezt az utcát. Most jó hírek érkeztek: információink szerint a jövő hét elején befejeződnek a munkálatok, így várhatóan május 16-án, jövő csütörtökön újra szabaddá válik az út a forgalom előtt. Ez azt jelenti, hogy a Szegedi Borfesztivál kezdetére már újra járható lesz a Victor Hugo utca.

Nem sok van már hátra a Victor Hugo utca munkálataiból: az útalap már elkészült, ezt követően jön az aszfaltozás, a csatornafedlapok beállítása, végül pedig jövő hét elején a legfelső kopóréteg is elkészül. 

A munkálatok befejezésével pedig fellélegezhetnek a közlekedők, a tervek szerint ugyanis jövő hét csütörtökön, május 16-án, a Borfesztivál kezdetére, visszakapjuk a Victor Hugo utcát.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk!

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb