Sport

Döntetlen a Szent Gellért Fórumban: szegedi pontvesztés a kieső Siófok ellen! Nem esett jól…

A Szeged-Csanád GA és a BFC Siófok összecsapása a Szent Gellért Fórumban nem úgy alakult , ahogyan a szegedi szív szerette volna: 1-1 lett a vége. Ebből még lehet bronzérem, de feljutás már nem.

A hazai csapat dominált, de a Siófok foggal-körömmel küzdött az NB II-ben maradásért. Bár az eredmény döntetlen, a mérkőzés nem volt mentes izgalmaktól: a hazaiak az első percekben többször is közel álltak a gólhoz.

A mérkőzés elejétől kezdve a Szeged támadószelleme dominált, Magyar Zsolt és Bíró Bence is megörvendeztette a 1253 szurkolót veszélyes lövésekkel. A folyamatosan alakuló szegedi akciók és a precíz oldalváltások ellenére az első félidőben nem rezgett meg semelyik csapat hálója sem, annak ellenére, hogy a szegediek tizenkét szögletet is elvégezhettek, amik közül több is kapura veszélyes helyzetet eredményezett.

A második félidő elején a Siófok váratlanul szerezte meg a vezetést, amikor László Dávid kapura tartó lövése utat talált a hálóig. A Szeged azonban gyorsan válaszolt: a csereként beálló Gajdos Zsolt fejes góljával egyenlített. A mérkőzés további részében a Siófok visszavonult védekezni, emberhátrányba is került, természetesen így a szegedi együttes birtokolta többet a labdát. Egyszerűen nem tudtunk élni az emberelőny adta lehetőséggel.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb