Mindenmás

Akcióba lép a rendőrség: kiterjedt ellenőrzést tartanak a héten Csongrád-Csanád vármegyében is – mutatjuk, kikre fókuszálnak most

A rendőrség kiterjedt ellenőrzést hajt végre az ország egész területén, melynek fókuszában a tehergépkocsik és az autóbuszok állnak – derült ki a rendőrség friss közleményéből.

Mint megtudtuk, a rendőrség akciója a ROADPOL Operational Group (Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata Műveleti Csoport) éves ellenőrzési terve alapján valósul meg. Ez azt jelenti, hogy a rendőrség 2024. május 13. és 19. között Magyarország egész területén a nehéz tehergépkocsik és autóbuszok fokozott közúti ellenőrzését végzi.

A VEZETÉSI- ÉS PIHENŐIDŐ BETARTÁSÁT IS NÉZIK

A ROADPOL Truck & Bus európai szintű ellenőrzés keretében a rendőrök elsősorban a vezetési- és pihenőidővel, a veszélyes áruk szállításával összefüggő szabályok megtartását, valamint a beutazás, illetve belföldön tartózkodás jogszerűségét vizsgálják.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb