MindenmásVideo365

Exkluzív interjú Berta Lászlóval, aki már 20 éve gondozza a szegedi kerteket! Kiugrottunk a FŰVARÁZS szegedi bemutatótermébe is! (videó)

Búcsút mondhatunk a budapesti utazásoknak, mostantól a Fűvarázs szegedi bemutatóterme kínál mindent, amire szükséged lehet. Fedezd fel a zöld varázslatot a Fűvarázsnál – a szegedi kertek gondozójának, Berta Lászlónak exkluzív interjújával! Szeged első prémium műfű bemutatóterme most mindenkit elvarázsol – és most egy fantasztikus 25% kedvezményt is kínálnak a munkadíjból! 

A Fűvarázs mostantól minden szegedi otthonba elhozza a zöld varázslatot, elképesztő kínálattal. Ami a legfontosabb: a gyártókkal vannak kapcsolatba, így bármilyen igényt, pénztárcabarát megoldással meg tudnak oldani. Berta László, a vállalkozás tulajdonosa büszkén mutatta meg a város első és egyetlen műfüves bemutatótermét: “Nem kell többé az ország másik felébe utazni, hogy minőségi műfüvet találj” – mondja László. A bemutatóteremben mindenki megtalálhatja a tökéletes zöld felületet, legyen szó akár teraszról, kertekről vagy közületi helyszínekről.

A Fűvarázs nemcsak a választékban, hanem a szolgáltatásban is egyedülálló: a tervezéstől a kivitelezésig minden lépésben a szegediek mellett állnak. “Garantáljuk, hogy a munkálatok zökkenőmentesen zajlanak, és az eredmény minden elképzelést felülmúl” – teszi hozzá László.

És itt nem ér véget a jó hír: egész májusban a Fűvarázs 25 százalékos kedvezményt kínál a munkadíjból. Soha nem volt még ilyen kedvező az időzítés, hogy valóra váltsd az otthonodat zöldítő álmaidat! Sőt, a Szeged365 Familynek EGY AJÁNDÉKOT IS FELAJÁNLOTTAK!

Különleges érdekesség:

Tudtad, hogy a műfű története az 1960-as évekre nyúlik vissza? Eredetileg az amerikai baseball stadionokban kezdődött, ma pedig világszerte számos otthon kertjében található meg. A technológia fejlődésével mára már szinte észrevehetetlen a különbség a természetes fű és a műfüves felületek között.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb