Mindenmás

Brutális baleset történt a postánál! A tetejére borult egy autó (frissítve)

“Baleset történt a nagy postánál, a Széchenyi téren, a troli megállóban” – írta Rozália olvasónk 11 óra előtt nem sokkal, aki hozzátette, hogy egy kocsi felborult, a tetején állt meg.

Információk szerint most érek ki a rendőrök, a katasztrófavédelem és a mentősök is. Reméljük, nem sérült meg senki! Vigyázzatok magatokra!

 Kiss Balázs kollégánk élőben tudósított a helyszínről:

A helyszínen hatalmas tömeg gyűlt össze, jelenleg az egységek elküldenek mindenkit! Köszönjük a képeket olvasóinknak, Pongrácnak, Róbertnek, Rozáliának és Attilának!

A Szeged365-nek azt nyilatkozták a helyszínen, hogy nem a megfelelő sebességgel közlekedhetett az autós, aki a piros lámpánál megálló autóba csapódott, és ennek következtében borult. A helyszínen a tűzoltók most szabadítanak ki egy embert a felborult autóból.

FRISSÍTVE: MEGSZÓLALT A KATASZTRÓFAVÉDELEM

A katasztrófavédelem közleménye szerint összeütközött két személyautó Szegeden, a Híd utcában, a Kelemen László utcánál. Az egyik jármű a tetejére borult. A város hivatásos tűzoltói végzik a műszaki mentést a balesetnél, amelyhez a mentőket is riasztották.

FRISSÍTVE: A KÖZLEKEDÉST IS ÉRINTI A BALESET

Információnk szerint a mentősök már elhagyták a helyszínt, jelenleg a rendőrök irányítják a forgalmat. Az SZKT friss közleménye szerint “forgalmi zavar történt Híd utcában. Bartók tér- Körtöltés/Vértó vá./Makkosháza/Bakay vá. u között visszafordítják a forgalmat. A Víztoronytér/Lugas – Vár.u- Gyermek kórház között azonban trolibuszok közlekednek”. Előreláthatólag 5-15 perces vonali késések várhatóak az 5-ös, 6-os, 9-es, 19-es trolibuszvonalon.

FRISSÍTVE: ÚJABB FOTÓKAT KAPTUNK

Újabb fotókat, és egy videót is kaptunk olvasóinktól a balesetről. A videót olvasónk még akkor készítette, amikor kiérkeztek a mentők. Köszönjük Tamarának és Balázsnak!

@szeged365

Brutális baleset történt a postánál, Szegeden! A tetejére borult egy autó!

♬ eredeti hang – Szeged365 – Szeged365

FRISSÍTVE: VÁLASZOLTAK A MENTŐSÖK

A történtek után érdeklődtünk az Országos Mentőszolgálat Dél-alföldi Regionális Mentőszervezeténél, mint Hangai József szerkesztőségünknek írta, a “baleset helyszínre két mentőegység érkezett. Bajtársaim egy személyt könnyebb sérülésekkel láttak el, majd a helyszíni beavatkozásokat követően kórházba szállították.” Jobbulást kívánunk a sérültnek!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb