Mindenmás

Az éjszaka közepén riasztották a tűzoltókat a Kereszttöltés utcába, a rendőrök mellett a mentők is kiérkeztek

Nem volt eseménymentes éjszakája a szegedi tűzoltóknak! Dóra olvasónk szerint 1 óra 20 perckor a Kereszttöltés utcában lettek arra figyelmesek az ott lakók, hogy több tűzoltóautó, rendőr és mentő is érkezett a helyszínre. Mint megtudtuk, az épület alagsorában használati tárgyak égtek.

“Szeged, Kereszttöltés utca, 2024.05.13., 1:20 perc, 3 tűzoltó, mentő és rendőr” – írta olvasónk, az esetről pedig a Csongrád-Csanád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság azt közölte, hogy használati tárgyak égtek a Kereszttöltés utcai lakóépület alagsorában, három négyzetméter területen. A szegedi hivatásos tűzoltók oltották el a lángokat, a tűzesetben nem sérült meg senki. 

KONTÉNER IS ÉGETT

A fenti esemény mellett szintén hétfőn hajnalban egy szemeteskonténer is égett Szegeden, a Sárosi utcában. “A helyszíni vizsgálatok alapján felmerült a szándékosság gyanúja. A katasztrófavédelem szakemberei vizsgálják a tűzeset körülményeit” – emelték ki az összesítőben, amelyből kiderült, hogy egy fa lehasadt ága is veszélyeztette a forgalmat hétfőn hajnalban Szegeden, a Boros József utcában. A lakossági bejelentést követően a szegedi hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel rövid idő alatt elvégezték a műszaki mentést. 

Az utóbbi időben egyébként egyre több konténert gyújtanak fel Szegeden, korábban több esetről is beszámoltunk:

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb