Sport

“Nagyon jó kezekben van a szegedi felnőtt férfi vízilabda”: Kiss Csaba marad a Szegedi VE vezetőedzője

A következő idényben is Kiss Csaba lesz a férfi vízilabda ob I-ben hetedik Szegedi VE vezetőedzője.

A klub közösségi oldalán megjelent hírben Juhász Zsolt klubmenedzser azt mondta, nagyon elégedettek a trénerrel, akinek irányításával két helyet előre tudtak lépni az eggyel korábbi idényben megszerzett helyezésükhöz képest, a Zue.hu Szegedi VE ugyanis a 7. helyet szerezte meg a 2023–2024-es bajnoki idényben, ráadásul a szakember “egy fiatal csapattal érte el ezt az eredményt”.

IGAZI PÉLDAKÉP

“Csabát nem kell bemutatni a szegedi sportbarátoknak, játékosként rengeteg sikert ért el, igazi példakép volt a gyerekek számára. Szakmai munkássága is elismerésre méltó, sok-sok tehetséges szegedi játékost épített be az ob I-es együttesbe, akik meghatározó szerepet töltenek be. Remekül összefogja a keretet, az újonnan érkező pólósok is gyorsan felveszik a ritmust, ők is rengeteget fejlődtek, csapatunk húzóemberei” – mondta a Juhász Zsolt, hozzátéve, hogy a szakember kiváló kapcsolatot ápol mindenkivel, épp ezért meglátása szerint “nagyon jó kezekben van a szegedi felnőtt férfi vízilabda”.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk!

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Forrás: MTI/Zue.hu Szegedi VE FB

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb