Kikapcs

Szeged a gyönyörű csajok városa! Mutatjuk, hogyan forrósodott a hangulat a Hungi Girls Night Out-ján! (galéria)

Már az 1900-as években is tudták, hol kell igazán nagyot bulizni! A Hungiban a Girls Night Out buli megmutatta, hogy nem véletlenül tartják Szegedet a szép lányok városának. Mi sem bírtunk magunkkal, elugrottunk a Stefániára, mutatjuk is a képeket, hogy mekkora buli volt megint! 

Ha konzervatívan szeretnénk írni, akkor az így nézne ki: a város szívében, a fények és a nevetések között, a lányok igazi felszabadultságot élhettek át. Olyan este, amikor a tánc és a zene egyesül, és mindenki csak a pillanatnak él. Helyette inkább azt írjuk: brutálisan nagy buli volt, atom gyönyörű csajokkal, akik hatalmasat táncoltak. Egyszerűen imádjuk a szegedi éjszakát! 

Ami pedig sokkal fontosabb: most is otthon csücsülsz, vagy éppen a melót nyomod? A Szeged365 Family tagjainak kötelező kikapcsolnia: na ezért hoztunk is neked gyors egy játékot: 3 páros jegyet kaptunk most szombatra a SZEXY SZOMBATRA, ahol LOVING ARMS vendégei lehetünk! De ez még semmi: 4000Ft -os italkupon is jár a jegy mellé! A játékot a Facebook oldalunkon találod!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb