Sport

Megszólalt Alekszandar Sztevanovics, akit menesztettek a Szeged-Csanád Grosics Akadémiától

Hétfőn írtuk meg, hogy kicsapták Alekszandar Sztevanovics vezetőedzőt a Szeged-Csanád Grosics Akadémiától. Akkor a klub azt közölte, hogy a Siófok elleni 1-1-es döntetlennel biztossá vált, hogy a hátralévő fordulóktól függetlenül nem végezhetnek feljutóhelyen a Merkantil Bank Ligában. A találkozót követően a klub közös megegyezéssel szerződést bontott Alekszandar Sztevanovics vezetőedzővel. Most a vezetőedző is megszólalt, elbúcsúzott a csapattól.

BÚCSÚZIK A VEZETŐEDZŐ

„Kedves emberek! Ebben a nehéz pillanatban úgy érzem, hogy néhány mondattal szólnom kell a nyilvánossághoz és a klub minden tagjához. Először is szeretném megköszönni mindenkinek azt a bizalmat, türelmet és tiszteletet, amit az elmúlt két évben kaptam Szegeden. Igyekeztünk szép munkakörnyezetet teremteni, a munkamorál színvonalát emelve pedig minőségi munkát végezni. Azt hiszem, ez sikerült. Nagyon tekintélyes csapattá váltunk, amelyet mindenki komolyan vesz. A legfontosabb, számos jó eredményt értünk el, nagy meccseket játszottunk és ezáltal örömet szereztünk a szurkolóinknak. Sok barátra tettem szert, akikre életem hátralévő részében mindig szeretettel gondolok majd. Szeretném, ha Szeged is így emlékezne rám” – emelte ki Alekszandar Sztevanovics.

KÜLÖN KÖSZÖNETET MONDOTT KISS-RIGÓ LÁSZLÓNAK ÉS KAPIC ADEMNEK

Azt is hozzátette, hogy hatalmas köszönet jár mindenkinek, aki támogatta, hitt és még mindig hisz benne. “Külön szeretném megköszönni a klub vezetőinek, Kiss-Rigó László úrnak és Kapic Adem úrnak a lehetőséget, és természetesen a támogatást. Hatalmas köszönet minden kollégámnak az edzői stábban. Külön köszönet a játékosoknak, akik sokszor boldoggá és büszkévé tettek. Végül, de nem utolsó sorban hálával tartozom a szurkolóknak és mindazoknak, akik hozzájárultak a minőségi és eredményes munkához. Mindenkinek jó egészséget és természetesen sok sikert kívánok a következő időszakban! Hiszem, hogy a klubnak lesz annyi ereje és tudása, hogy elérje céljait és feljusson az NB I-be. Tiszta szívemből kívánom nektek, hogy sikerüljön! Köszönök mindent!” – zárta sorait Aleksandar Sztevanovics. További sok sikert kívánunk neki!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb