Smart SzegedVideo365

Nappal tölt, este világít: szuper praktikus napelemes lámpáival lepi meg a szegedieket a Ledmaster, le is teszteltük

Rengeteg újdonsággal készül a tavaszi és koranyári időszakra a Kenyérgyári úton található szegedi vállalkozás, ahol a fény jelent mindent: miután korábban szemügyre vettük a Ledmaster kerti lámpáit, most ismét elugrottunk hozzájuk és a napelemes lámpáikról beszélgettünk. Trogmayer-Wábits Viktória és Trogmayer Olivér ügyvezetők röviden úgy foglalták össze az említett termékeket mint amit megveszünk, kipakolunk és csak annyi dolgunk van, hogy élvezzük a belőlük kiáradó fényt.

Szeged365 spoiler alert, a cikk elejére: tényleg így van. Ismét ellátogattunk a szegedi Ledmasterhez, ahol egyszer már szemügyre vettük a kerti lámpa felhozatalt. A megszokott úton haladtunk tovább, azzal a különbséggel, hogy ezúttal a napelemes lámpákat helyezzük a középpontba, szóval ha a te kertedből is hiányzik a külső áramellátás, akkor figyelj: szuper praktikus megoldást hoztunk megoldásként.

NYÁR A KERTBEN, GYÖNYÖRŰ FÉNYEKBEN

A tavasz beköszöntével és a jellemzően egyre hamarabb elérkező nyári időszakban természetes, hogy szeretnénk minél több időt a kertben tölteni. Ehhez nem feltétlenül kell giga nagy teljesítményű lámpa – magyarázta a Trogmayer-Wábits Viktória, a Ledmaster ügyvezetője. A szegedi vállalkozásnál tömérdek mennyiségű napelemes lámpából lehet választani, amivel mindössze annyi dolga van az ember fiának, hogy kiteszi a kertbe, nappal elmegy dolgozni, estére pedig már fényben úszik az udvara. Mindegyik termék el van látva egy kisebb napelemmel, illetve van benne egy akkumulátor is, utóbbinak a kapacitásától is függ, hogy a lámpa meddig és milyen erősen világít. A cél természetesen fontos, ugyanis a napelemes megoldással kiváltható ugyan a klasszikus, hálózati feszültségről üzemeltett világítás, de ha nagyobb területet kell bevilágítani, (például biztonsági szempontokból) akkor már komolyabb reflektorokra lehet szükségünk, ide bizony nem elegek a dekorációs lámpák – ecsetelte Trogmayer Olivér.

NAPELEMES REFLEKTOR TESZT, SZEGED365 MÓDRA, INDUL!

A végére pedig jöhet egy (talán) kevésbé meglepő tény: a Ledmasternél ezeket is megtalálod, mármint a napelemes reflektorokat, szintén igen nagy választékban. A kedvünkért be is kapcsoltak egyet-kettőt ottjártunkkor, azt hogy mit tapasztalunk, mesélje el inkább videós interjúnk:

Akkor sem ér aggódni, ha esetleg a kiszemelt lámpád éppen nincsen készleten az üzletben, ugyanis behozatják neked a dorozsmai raktárukból, ráadásul ha 20.000 Ft felett vásárolsz náluk, házhoz küldik neked a vadonatúj lámpádat!

A LEDmaster kínálatát itt találod:

  • Bemutatóterem: Kenyérgyári út 15., Szeged, Hungary
  • Telefon: (70) 432 8925
  • E-mail: [email protected]

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb