Sport

Világújdonsággal robbant a szegedi Global Fitness: már Olasz Anna, a világ- és Európa-bajnok szegedi úszó is letesztelte a vadonatúj testszkennerüket

Komoly újdonsággal készül a szegedieknek a Makkosházi körúton található Global Fitness: Neu László szakmai vezető és csapata egészen San Diegoig ment a Magyarországon teljesen egyedülállónak számító testszkennerért, amely már elérhető a Global Fitnessben. Mindössze 2 percig tart, amig beméri a testet, majd egy 3D-s, fotórealisztikus képen mutatja meg a test állapotát.

A Global Fitnessben található, vadonatúj testszkenner elképesztően pontosan méri be a test paramétereit. Mint Neu László szakmai vezető elmondta, azok számára, akik fogyni vagy erősödni szeretnének, különösen praktikus lehet a gép használata, ami abban a legerősebb, hogy 1-2 hét elteltével, teljesen egyértelműen mutatja meg azt, hogyan változott a test állapota, melynek köszönhetően célzott és személyre szabott lehet az edzésterv. Most nem más, mint Olasz Anna világ- és Európa-bajnok szegedi úszó pattant fel egy gyors mérésre, mutatjuk, milyen véleménnyel volt róla:

https://www.tiktok.com/@szeged365/video/7369220236353998112

Global Fitness

Szeged, Makkosházi krt. 1

+36 20 262 8141

[email protected]

Nyitvatartás H-V 5:30-23:00

szegedfitness.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb