Kikapcs

Színészlegendákkal érkezik a Szegedi Szabadtéri Játékokra Hrutka Róbert Csönded vagyok című Cseh Tamás-emlékestje

Valóságos színészlegendákkal érkezik a Szegedi Szabadtéri Játékokra Hrutka Róbert Csönded vagyok című Cseh Tamás-emlékestje, melyet augusztus 7-én láthat majd a közönség.

Mint ahogyan a közleményben írják, Hrutka Róbert és művésztársai eredetileg Cseh Tamás születésnapja tisteletére alkották meg a Csönded vagyok című összeállítást, amelyet ezúttal éppen halálának tizenötödik évfordulóján láthatnak az Újszegedi Szabadtéri Színpad nézői.

HRUTKA RÓBERT ÉNEKESKÉNT ÉS GITÁRON IS KÖZREMŰKÖDIK

A dalszerző munkásságát Bereményi Gézához fűződő évtizedes barátságának, alkotói együttműködésének tükrében, közös dalaikon keresztül mutatja be új fénytörésben az est. Hrutka Róbert a hangszerelés mellett énekesként és gitáron is közreműködik. Zenekarában Markó Ádám felel a dobokért, Fehérvári Attila játszik basszusgitáron, Galambos Zoltán zongorázik és Kalmus Felicián csellózik, Dely Domonkos pedig vokállal és perkán működik közre.

UDVAROS DOROTTYA IS FELLÉP MAJD

Az esten fellép Udvaros Dorottya – aki idén a Rebecca nézőit is elkápráztatja Mrs. Van Hopper szerepében -, Cserhalmi György, Für Anikó, Nagy-Kálózy Eszter és Rudolf Péter, valamint Szegezdi Róbert és Gubik Petra is, akit a koncertet megelőző két hétvégén a Rebecca főszerepében láthatnak a fesztivál nézői.

Forrás: MTI

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb