Szegedi Arcok

Gyalog Egerből Szegedre Anasztáziáért: Dedikált borokkal a nemes célért! Muráti Balázs újra rekordot dönt, és ezzel is segít! (videó)

Egy igazi szegedi arc: Muráti Balázs, gyalogló rekorder, a Balázstúra elindítója. Egy szívhez szóló gyalogtúra indul Egerből Szegedre, amelynek célja nemcsak a kihívás, hanem Anasztázia támogatása! Két különleges, dedikált borral a hátizsákban, 210 km-en át gyalogol Balázs, hogy a legtöbbet adományozónak egy igazán exkluzív élményt kínáljon. Csatlakozz, mutatjuk hogyan tudsz Te is segíteni!

Szegedért és Anasztáziáért: 210 km-es jótékonysági túra különleges borokkal! A túra nem csupán a kihívásokról szól, hanem egy nemes cél is vezérel: Anasztáziának segíteni, aki rengeteg megpróbáltatáson ment keresztül. A Szent Vincent Rehabilitációs Alapítvánnyal együttműködve új reményt kívánunk nyújtani számára. Két különleges bort is magával visz Balázs, amelyek dedikáltak és különleges értékkel bírnak. Az egyik bort Egerből hozza, amely 98 pontot kapott James Suckling értékelése szerint, és a 2023-as borvilágversenyen a 48. helyet érte el. Ezt a bort a legtöbbet adományozó kapja meg. Itt az indulás pillanataiért KATT A KÉPRE:

A túra során rengeteg élményben és kihívásban lesz része Muráti Balázsnak, de a legnagyobb motivációja az, hogy minél több embert megszólítson és összegyűjtsön annyi támogatást, amennyivel Anasztáziát segítheti. A Szeged365 Family tagjaként hiszünk abban, hogy együtt csodákra vagyunk képesek, és közösen elérhetjük a kitűzött célokat. Itt írtunk Anasztáziáról!

A bor sem akérmnilyen, Balázs a következőképpen írta le: “Az egyik bort egyenesen Egerből hozom, ami James Suckling értékelése szerint 98pontot kapott, valamint 2023. borvilágversenyen a 48. helyet érte el. Ezt az egyik dedikált bort a legtöbbet adományozó fogja megkapni. Köszönöm, ha csak egy megosztással is segítesz nekünk.” Az adományozáskor kérlek egy nevet mindenféleképpen adjatok meg, és egy elérhetőséget is, hogy fel tudják veletek venni a kapcsolatot. A Szent Vincent Alapítvány adatai: Szent Vincent Rehabilitációs Alapítvány
Adószám: 19312615-2-06
Számlaszám: 50468328-10004586
Nemzetközi számlaszám: HU195046832810004586
Székhely: 6726 Szeged, Cserőke utca 4.

Érdekesség, hogy Eger híres borvidéke már a rómaiak idejében is ismert volt, és a borok kiváló minőségéről Európa-szerte híres. A dedikált bor, amit Balázs Szegedre hoz, különleges évjáratú és gondosan válogatott szőlőből készült, ami még inkább növeli az értékét és az exkluzivitását.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb