Sport

Kiskundorozsma büszkesége: Tóni bácsi és a foci diadala! Köszönjük a képeket Szeged365 Family!

Tóni bácsi neve összeforrt a Kiskundorozsmai Labdarúgó Egyesülettel, ahol 12 éven át elnökként tevékenykedett. Az ő elkötelezettsége és kemény munkája nélkül ma nem lenne olyan sikeres a csapat, mint amilyen. Mihálffy Béla és Ruzsa Roland közösen tüntették ki, elismerve mindazt, amit a helyi sportért tett.

Most érkeztek a büszke fotók Tőletek! Azt minden szegedi tudja, hogy Kiskundorozsmán mindig nagy becsben tartják azokat, akik sokat tettek a közösségért és a sportért. Mihálffy Béla, Szeged és a Homokhátság országgyűlési képviselője és Ruzsa Roland, a Fidesz és a KDNP önkormányzati képviselője közösen adták át a Kiskundorozsma sportjáért járó kitüntetést Kiss Antal Istvánnak, akit mindenki csak Tóni bácsiként ismer.

Tóni bácsi közel két évtizeden át, pontosabban 12 évig volt a Kiskundorozsmai Labdarúgó Egyesület elnöke. Az ő vezetése alatt a csapatot gyakorlatilag hamvaiból kellett újjáéleszteni, de hatalmas munkájának köszönhetően mára egy sikeres utánpótlás és felnőttcsapat alakult ki. Ruzsa Roland szerint Tóni bácsi idején a foci igazi közösségi élmény volt, és ezt a hagyományt követik a mai napig is.

A Kiskundorozsmai Labdarúgó Egyesület kiemelkedően nagy létszámú igazolt játékossal büszkélkedhet, és rengeteg helyi fiatal választja a focit. A klub korábbi labdarúgói ódákat zengtek Tóni bácsiról, aki alatt a csapat igazi közösséggé kovácsolódott. Utódja, Ottlik Sándor, példaértékűen viszi tovább ezt az örökséget, biztosítva, hogy a Kiskundorozsmai foci jövője fényes legyen.

Tóni bácsi elkötelezettsége és szenvedélye a sport iránt inspiráló példa mindannyiunk számára. A sport iránti szeretete és elhivatottsága egy olyan örökséget hagyott hátra, amelyet a következő generációk is tisztelettel és elismeréssel fognak emlegetni.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb