Szegedi Arcok

160 kilónyi tömény izmot mértek be a Global Fitnessben: Nagy Péter, tizenkilencszeres magyar bajnok súlyemelő is felpattant a vadonatúj testszkennerre

Pár héttel ezelőtt érkezett egyenesen San Diego-ból a Makkosházi körútra egy világújdonságnak számító kis szerkezet: a ShapeScale-t már olyan közismert szegedi sportoló-nagyágyúk tesztelték le a Global Fitnessben, mint Olasz Anna, világ- és Európa-bajnoki ezüstérmes úszó, vagy éppen Kis Máté IBO-bajnok és személyi edző. Ezúttal sem bízták a véletlenre a dolgot: konkrétan 160 kilónyi izmot szkenneltek be, a tizenkilencszeres magyar bajnok Nagy Péter személyében.

,,Ekkora embert még soha” – reagált rögtön Neu László, a Global Fitness szakmai vezetője arra a kérdésünkre, hogy mértek-e már Petihez hasonló méretekkel rendelkező embert. Nagy Péter, tizenkilencszeres magyar bajnok, szegedi súlyemelő is kíváncsi volt arra, hogy milyen formában van, így Olasz Anna és Kis Máté után ő is felpattant a Global Fitness vadonatúj ShapeScale nevű szerkezetére, ami egy 3D-s, fotórealisztikus kép alapján árul el minden lehetséges információt az ember testéről. Nem nagy meglepetés, hogy kis túlzással 160 kilónyi színizmot mutatott a gép, amikor körbefordult a szegedi súlyemelő körül, de mint elmondta nekünk, ő leginkább az izom-zsír arányra volt kíváncsi. A mérés egyébként pont kapóra jött neki, ugyanis több megmérettetés is vár rá az év hátralévő részében, többek között erről is beszámol videónkban:

Global Fitness

Szeged, Makkosházi krt. 1

+36 20 262 8141

[email protected]

Nyitvatartás H-V 5:30-23:00

szegedfitness.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb