Mindenmás

Erősen indul a szombat: fának hajtott egy taxi Szegeden, tréler és kamion karambolozott az M5-ösön (frissítve)

Hajnalban a József Attila sugárúton, szombat reggel pedig az M5-ösön történt meg a baj:

  • 2:30-kor Robi nevű olvasónktól kaptunk fotót és tudósítást, amely szerint egy taxi balesetezett a Kedves Presszó magasságában, a József Attila sugárúton. Információink szerint a fekete Toyota egy fának csapódott, a nagykörút felé vezető sávban, a baleset körülményei még tisztázatlanok.
  • A másik baleset az M5-ösön, a Szeged felé vezető oldalon történt, Sanyi nevű olvasónk azt írta 7 környékén, hogy a szegedi kihajtónál mindkét irányban 2-2 km-es sor várakozik. A rendőrségtől és a katasztrófavédelemtől kapott információink szerint egy tréler és egy kamion ütközött, amelynek következtében az előbbi fel is borult, majd keresztben állt meg az autópályán, Szatymaz térségénél. A 156-os km-nél a sérült jármű mindhárom sávot elfoglalja, a forgalmat a 146-os km-nél lévő Balástya csomópontnál az 5-ös főútra terelik.

FRISSÍTVE: GYALOGOST ÜTÖTTEK EL A DOROZSMAI ÚTON

Reggel 9 előtt újabb baleset történt, információink szerint a zebrán ütöttek el egy gyalogost a Dorozsmai úton. A helyszínen félpályás az útzár, a sérültet kórházba szállították.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTokFacebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb