Szegedi ArcokVideo365

Szegedi Pletykák, Borfeszt Különkiadás No.3 : sört ide, bort ide, de szép barna lány, avagy így fakadtak dalra a Borfesztivál látogatói

Utolsó hétvégéjéhez érkezett a Szegedi Borfesztivál, szerencsére az idő is kegyes hozzánk, így semmi nem állhatja útját, hogy ma is finomabbnál finomabb nedűkkel töltsük meg poharainkat. Ha már igazán jó a hangulat, valljuk be, szívesen fakadunk dalra valamennyien. Szerencsére borhoz, alkoholhoz köthető vidám nótákból nem szűkölködünk, így következő Szegedi Pletykák rovatunkban erre kértük a fesztiválozókat, énekeljék el nekünk kedvenc alkoholhoz fűződő dalaikat.

Az eredmény nem is maradt el: fergeteges hangulatú performanszokat hallhattunk a Szegedi Borfesztivál látogatóitól, akik kétségkívül bátorságból és lelkesedésből kiválóra végeztek, még akkor is, ha időnként félrecsúszott egy-egy hang. De egy közös fesztivál éneklésben senki sem a tökéletességre hajt, a jó hangulat és a közös élmény a lényeg, melyekből egyáltalán nem volt hiány a Borfesztiválon.

AJÁNDÉKOT IS VITTÜNK MAGUNKKAL

Természetesen az ajándék sem maradt el: a kérdésekre helyes választ adó szegediek egy eredeti Szeged365-ös bögrével gazdagodtak.

Mutatjuk is videónkban, hogyan énekeltek bormámoros hangulatban a Borfesztivál látogatói a Széchenyi tér platánfái alatt:

NYELVTÖRŐS JÁTÉKOT IS JÁTSZOTTUNK ÉS SZEGEDRŐL SZÓLÓ KVÍZÜNKKEL PRÓBÁRA TETTÜK A LÁTOGATÓK TUDÁSÁT IS

Operatőr és fotók: Magyar Andor

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb