Szegedi Arcok

Szereted a virágokat? Tudunk egy álommelót, őrület, hogy milyen ütemben bővít csapatot Mesi Virágoskertje!

A nyolcas bűvös szám, egyszerre az üzlet és a siker szimbóluma, de sok kultúrában a végtelen lehetőségek jeleként tartják számon, angyali számként az erőt jelképezi, meg persze akkor is jól cseng, ha sci-fi rajongó vagy. Bárhogy is legyen, a Makkosházi körúton kertészetet üzemeltető, az utóbbi 1-2 évben pedig influenszerré avanzsáló Deák Emese is szimpatizálhat vele, ugyanis rögtön 8 kollégával bővíti népes csapatát, egyszerre.

Így fest a leendő dreamteam, vagyis, az alábbi pozícióba keres kollégákat Mesi:

  • 2 fő eladót, olyanokat, akik a bolt szívei-lelkei lesznek, kedvesek a vendégekkel és szeretik a virágokat, növényeket
  • 2 fő udvari kollégát, akik locsolják a szépséges növényeinket, pakolnak és áraznak
  • 2 fő értékesítőt, akiknél kiemelten fontos a kedvesség és a jó kommunikációs készség
  • és 2 fő online értékesítőt, akik a bejövő Facebook-rendeléseket kezelik.

Az utóbbi kapcsán a legdurvább, hogy annyian rendelnek üzenetben a közismert szegedi kertészlány Facebook oldalán, hogy a fenti nyolcasból két új kolléga dolga gyakorlatilag csakis az lesz, hogy készséggel válaszolnak a beérkező üzenetekre.

Ritkaság az, hogy egyszerre nyolc munkatárssal is bővítenek egy csapatot, így aztán fogtuk magunkat és felkerestük a “Mars teres lányt” és rákérdeztünk, hogyan lehet hozzájuk bekerülni. Mint magyarázta, a legfontosabb, hogy a leendő kolléga – legyen szó bármelyik fenti pozícióról – szeresse az embereket és a növényeket.

“Az sem árt, ha mindkettőhöz ért, de a növények esetében azért tudunk segíteni is”

– mondta a tőle jól megszokott kitörő nevetésbe torkollva, majd hozzátette, hogy náluk kifejezetten előny, ha harsány a jelentkező, a csapat már meglévő tagjaival kifejezetten kedvelik, ha valaki szeret nagyokat nevetni és sokat beszélni.

A Mesi Virágoskertje Facebook, Instagram és TikTok oldalakon meghirdetett álláshirdetésben három nagy előnyt emeltek ki (ha valaki akár egyszer is járt a Makkosházi körúti paradicsomban, az első kettőre biztosan rá tud erősíteni):

  • vidám, energikus, őrült csapat,
  • mesebeli környezet,
  • nomeg korrekt viszonyok és ténylegesen versenyképes fizetés.

Mesi arra kért mindenkit, hogy mivel az üzletben és a Facebook üzeneteik között is őrületes a pörgés (nem véletlenül bővítenek csapatot ennyire dinamikus ütemben), nagyon szépen kér mindenkit, hogy ne Facebook-Insta üzenetben vagy személyesen, randomra beugorva jelentkezzen, hanem az alábbi e-mailben, önéletrajz kíséretében:

[email protected]

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb