Sport

Megszólalt a Pick Szeged, Dean Bombac tegnapi súlyos sérüléséről

Mentő kísérte le a pályáról az az OTP Bank-Pick Szeged egyik játékosát, miután súlyosan megsérült mérkőzés közben. A játék hetedik percében Dean Bombac összeütközött az ellenfél csapat egyik játékosával- írtuk meg tegnap este. Az ütközés miatt Dean a földre került és hosszú másodpercekig nem mozdult. Ma megszólalt a sérülésről a csapat is.

SÚLYOS FEJSÉRÜLÉST SZENVEDETT DEAN BOMBAC

A bajnoki döntő első mérkőzésén a Veszprém Arénában súlyos fejsérülést szenvedett a csapat irányítója, Dean Bombac. Így, nem játszhat a szerdai szegedi meccsen.

“Kezdjem a jó hírrel, Deki a körülményekhez képest jól van, a meccs után hazatérhetett Szegedre. A sérülést követően MRI-vizsgálaton vett részt, amely állkapocstörést állapított meg. Hétfőn újabb vizsgálat vár rá. Mivel volt egy eszméletvesztése, így agyrázkódást is szenvedett, pihennie kell, nem játszhat a szegedi második meccsen. Az egyik fülére kevésbé hall, de erről a hétfői vizsgálat adhat majd pontos diagnózist, hogy mi lehet a probléma” nyilatkozta Szabó István csapatorvos.

ELJÁRÁST KEZDEMÉNYEZTEK A SÉRÜLÉST OKOZÓ VESZPRÉMI JÁTÉKOSSAL, SZIGETVÁRI PATRIKKAL SZEMBEN

Klubunk eljárást kezdeményez majd a sérülést okozó veszprémi játékossal, Ligetvári Patrikkal és a döntő két játékvezetőjével szemben. Számunkra elfogadhatatlan, hogy ez a súlyos sérülést eredményező szabálytalanság büntetlenül maradt. Hivatalos panasszal élünk a Magyar Kézilabda Szövetség illetékes bizottsága felé, a lépéseket ennek érdekében hamarosan megtesszük- írja a kézilabdaklub hivatalos oldala.
 

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb