Közélet

Gyermekek kérdezték Orbán Viktort a TikTokon: egyaránt szereti a kakaós csigát és a túrós batyut, de a csúszda nem elég kockázatos számára

Gyereknap alkalmából néhány titkot elárult magáról a miniszterelnök, egy TikTokon közzétett videójában. Gépi gyermekhangok tettek fel néhány kérdést Orbán Viktornak. A válaszokból megtudhattuk, hogy egyaránt szereti a túrós batyut és a kakaós csigát, viszont ha választania kellene a csúszda és a hinta közül, akkor az utóbbit választaná.

KILENC TITKOT TUDHATTUNK MEG ORBÁN VIKTORRÓL

“A hintát szerettem, az a valami, a csúszdában nincs kockázat” – árulta el Orbán Viktor a gyereknap alkalmából TikTokra feltöltött videójában. sszesen kilenc kérdést tett fel a miniszterelnöknek a virtuális óvodás. Kiderült többek között, hogy a kormányfőnek nem kellett választania a túrós batyu és a kakaós csiga között, mert egyiket a másik után ette meg, ráadásul még a többiekéből is jutott neki, hogy Mézga Géza volt a kedvenc mesehőse, és mint minden gyerek, utálta a délutáni alvást. Kiderült még, hogy megszámlálhatatlan intője volt, és szerette az indián regényeket- szúrta ki az Index.hu.

 

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb