Szegedi Arcok

Tengeri sünt, az arcodra? Egy szegedi cég egészen különleges módon ad feszes rugalmasságot – bemutatkozik az Ocean Riches, a TianDe Hungary-től!

A címünkben leírt tétel nem vicc, sőt, még csak nem is újságírói túlzás – az Ocean Riches luxus arcápoló termékcsaládba található termékekben olyan biológiailag aktív hatóanyagokat használnak fel, amelyek kizárólag a tengeri sün szervezetében lelhetőek fel. A szegedi központú TianDe Hungary világújdonsága egyet jelent a villámgyors hidratálással, a bőr frissességével és ragyogásával, valamint a ráncokkal vívott hatékony küzdelemmel.

A Dorozsmai úti Naturligetben és a TianDe Hungary webshopban fellelhető forradalmian új termékcsalád a tengeri sünönket hívja segítségül, mivel a különleges állatok olyan biológiailag aktív hatóanyagokat tartalmaznak, amelyek

  • elősegítik a bőr megfiatalodását,
  • regeneráló hatásúak,
  • visszaadják a bőr feszes rugalmasságát és tónusát,
  • valamint hozzájárulnak az ödémásodás csökkenéséhez és a bőr életkorral járó megereszkedése ellen is hatásosak.

Az Ocean Riches – Fluid szemkörnyékre tengeri sünnel mélyrehatóan revitalizál, hosszan tartó lifting hatást fejt ki, használatával a ráncok kisimulnak.

Bővebb információért vagy rendeléshez kattints IDE, a további TianDe különlegességekhez pedig olvasd el korábbi cikkeinket is!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb