Szegedi ArcokVideo365

Kevés a hajad? Nem elég sűrű? Szegedről érkezik a megoldás: Bio Rehab hajnövekedés aktivátor, a tianDe Hungary-től!

A csillogóan fényes, dús haj mindannyiunk vágyálma, hiszen a haj kortól, nemtől függetlenül fejünk dísze lehet, mely nemcsak esztétikai szempontból fontos. Régen úgy tartották, hogy a férfiúi erő a hajszálakban koncentrálódik, a nőknek pedig a bölcsessége összpontosul hajkoronánkban. Ma már azonban azt tartjuk, hogy az emberi egészség tükre a haj, hiszen itt mutatkozik meg először, ha valamilyen probléma van az egészségünkkel. Ezért is nagyon fontos különös figyelmet szentelni hajunk állapotára és a megfelelő készítményekkel kezelni, ápolni fejbőrünket.

Az utóbbiban lehet verhetetlen társunk a tianDe termékcsalád hajápoló családja, mely a természet erejével veszi fel a harcot valamennyi hajunkat érintő problémával szemben.

Hogy mégis hogyan, arról Kovács Edittel, a tianDe Hungary ügyvezetőjével beszélgettünk a lenti Szeged365 videós interjúban, a Bio Rehab hajnövekedés aktivátor sampont pedig EBBEN a VIDEÓBAN mutatjuk be.

Ha te is szeretnéd erőssé, egészségessé és gyönyörűvé varázsolni hajadat, fordulj bizalommal Edithez a tianDe szaküzletben!

A 100%-ban szegedi üzletet és a webshop-ot itt találod:

tianDe szaküzlet (Naturliget Biobolt)

6728 Szeged Dorozsmai út 50

Telefon: +36 62 424 824
E-mail: 
[email protected]

Nyitva:
Munkanapokon 09:00 – 17:00;
Szombat – vasárnap: Zárva

weboldal: www.tiandehungary.com

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb