Szegedi ArcokVideo365

Medence takarítás anélkül, hogy megmozdulnál? Sima ügy, csak dőlj hátra, amíg a Medence Áruház kis gépezete elvégzi helyetted a piszkos munkát

Mindössze három nap és hivatalosan is berobban az imádott szegedi nyár, noha az elmúlt időszak időjárása már bőven 10-ből 9 szegedi kedvenc évszakára hajaz. Itt az idő belecsobbani a medencédbe egy hosszú, fárasztó napot követően, amit persze nem elég csak vízzel feltölteni, takarítani is kell. A Medence Áruházban ehhez is megtalálsz mindent, sőt, most azt is elintézték, hogy ehhez még a füled botját se kelljen megmozdítanod, ugyanis a tisztító robotjuk egy személyben végzi el a piszkos munkát helyetted.

Van egy kis szerkezet a Gáz utcában található Medence Áruház kínálatában, ami majdnem olyan okos, mint a Star Wars klasszikusból jól ismert kis R2-D2. Igaz, emberi nyelven még a BWT Cosmy 100 sem tud kommunikálni, viszont a medencédet mindössze 1,5 óra alatt varázsolja kristály tisztára, anélkül, hogy neked bármit csinálnod kellene. Jó, ez így nem teljesen igaz, egy konnektorba azért be kell dugnod a kis szerkentyűt, majd a vízbe tenni, de innentől már tényleg minden piszkos melót elvégez a szuper intelligens medence tisztító robot.

DŐLJ HÁTRA ÉS VÁRD MEG, AMÍG A TISZTÍTÓ ROBOT ELVÉGZI HELYETTED A MELÓT

A gép súlya, kompakt mérete és gyorskioldó rendszere egyébként abszolút fehasználóbarát, többek között lehetővé teszi a könnyed ki- és beemelést a medencébe. A tisztító robot fedélzeti technikájának köszönhetően könnyedén alkalmazkodik a tisztítandó területhez, míg az optimalizált sávos navigáció garantálja a teljeskörű tisztítást, függetlenül a medence formájától, ráadásul az alapvetően nehezen hozzáférhető részek kitakarítása sem okoz gondot a BWT Cosmy 100-nak. Mint ahogyan Babócs Imre, a Medence Áruház alapítója kifejtette nekünk, a gép egy tartályba gyűjti a szennyeződést, ami szintén pofon egyszerűen cserélhető. Minden további infót, a szuper praktikus medence tisztító robotról már ő mond el, videós formában:

https://www.tiktok.com/@szeged365/video/7374044408326458656

Medence Áruház

Szeged, Gáz utca 1/B

Elérhetőség: (30) 742 7020

Email: [email protected]

Weboldal: medencearuhaz.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb