Kikapcs

Látványos, szórakoztató programok a gyerekeknek, izgalmas előadások a felnőtteknek: szombaton szemléletformáló családi- és gyermeknapot tartanak az Agórában

A Rotary Club Szeged Dóm és a Szent-Györgyi Albert Agóra június 1-én 10 órai kezdettel tartja meg szemléletformáló családi- és gyermeknapját, amelyen előadások, kerekasztal-beszélgetések, interaktív játékok és zöld szemléletű kirakodóvásár is várja az érdeklődőket, tudatta szerkesztőségünkkel a Rotary Club Szeged Dóm.

“A programot igyekeztük úgy kialakítani, hogy a család minden tagja találjon elfoglaltságot az óvodás gyerekektől a nagyszülőkig. A felnőtteket például Gazsi Zoltán és Duda Ernő előadásai várják, a gyermekeknek pedig interaktív foglalkozásokat és játékokat szervezünk. A program a környezetvédelem jegyében fog zajlani, így igyekszünk minden előadással és játékos programmal ezzel kapcsolatos ismereteket átadni. Nem csak azt mondjuk meg, min érdemes változtatni egy környezettudatosabb élet érdekében, hanem konkrét tippeket és ötleteket adunk” – mesélt a programról Ződi-Sipos Mária, a Rotary Club Szeged Dóm elnöke.

LÁTVÁNYOS PROGRAMOK A GYEREKEKNEK, IZGALMAS, GONDOLATÉBRESZTŐ ELŐADÁSOK A FELNŐTTEKNEK

Amíg a gyermekek például öko-játszóházban érezhetik jól magukat, látványos fizikai kísérleteket nézhetnek vagy közlekedési tanpályán próbálhatják ki magukat, addig a felnőtteket az alábbi előadások várják:

  • 10.00-10.30: Elnöki köszöntő, az online kihívás résztvevőinek díjazása
  • 10.35-11.25: Gazsi Zoltán (Eisberg Hungary Kft.)
  • 11.30-12.10: Duda Ernő (Medipredict Kft.)
  • 12.15-13.00: Hogyan legyünk környezettudatosak a hétköznapokban apró, kicsi lépésekkel? (kerekasztal beszélgetés)
  • 12.15-13.00: A Tisza nevében c. díjnyertes magyar természetfilm vetítése (rendezői változat, rendező: Dimitry Ljasuk)
  • 13.15-14.00: Tegyünk az egészségünkért, avagy miért fontos a prevenció? Dr. Ágoston Gergely előadása
  • 14.15-15.00: Öko-lét – fenntarthatósági tippek a mindennapi élethez (kerekasztal beszélgetés)
  • 15.15-16.00: Hogyan vásárolj és főzz tudatosan? (kerekasztal beszélgetés)

Az előadásokon és a kerekasztal-beszélgetéseken való részvétel ingyenes, azonban a férőhelyek száma korlátozott, így regisztrációhoz kötött, amit IDE kattintva tudsz megtenni.

AZ AGÓRA IS SOK-SOK PROGRAMMAL KÉSZÜL

A fenti programok mellett a Szent-Györgyi Albert Agóra is készül színes gyermeknapi programokkal, lesznek például táncbemutatók, színházi mesejátékok, és még LEGO® party is. A részletes programokat ITT nézheted meg.

Forrás: Rotary Club Szeged Dóm

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb