Mindenmás

Újítsd fel a kerted a Zengő Alfölddel és élvezd a nyarat otthon! Ebben most segítünk is Neked!

Kész vagy felújítani a kertedet, hogy a nyári napokat maximálisan kiélvezd? Na pont ezért ugrottunk ki a szegedi Zengő Alföld Kft.-hez, ahol most kedvező árakkal kedveskednek nekünk! Imádjuk, hogy azonnal elérhető termékekkel várnak Szegeden. Fedezd fel a kínálatukat és alakítsd ki álmaid kertjét!

Ha Szeged, akkor az ország fele egyértelműen a napsütésre gondol..nagyon helyes! És mi mást kívánhatnánk jobban nyáron, mint egy csodálatosan felújított kertet, ahol a munka utáni pillanatokat kiélvezhetjük? A Zengő Alföld Kft. idén is segít, hogy kerted igazi paradicsommá váljon. Szezonális akcióikkal és azonnal elérhető termékeikkel könnyedén megvalósíthatod a legmerészebb kerti álmaidat is.

A Zengő Alföld Kft. kínálatában mindent megtalálsz, ami egy teljes kerti felújításhoz szükséges. Legyen szó műfűről, kerítésről vagy kőburkolatról, itt mindent egy helyen szerezhetsz be. Nem kell heteket várnod, hiszen a legtöbb termékük készletről azonnal elvihető. Így nem csak pénzt, de időt is spórolsz, amit a kerted élvezetével tölthetsz.

Nemrégiben Békevári Tímeával beszélgettünk, aki részletesen elmondta, hogyan tud segíteni a Zengő Alföld Kft. a június 3-tól érkező támogatások igénybevételében. Ez a támogatás nagyszerű lehetőség mindazoknak, akik a nyári szezon előtt szeretnék felújítani kertjüket. A részletekről és a beszélgetésről itt olvashatsz bővebben:

A Zengő Alföld Kft. nem csak a termékkínálatával, hanem szakértő tanácsadással is támogatja a kertfelújítókat. Segítenek kiválasztani a legmegfelelőbb anyagokat és eszközöket, amelyekkel a kerted valóban a nyugalom és a szépség oázisa lehet. Mindezt gyorsan és hatékonyan, hogy a nyári hónapokban már csak a pihenésre és a kikapcsolódásra kelljen koncentrálnod. A Szeged365 Family számára különösen fontos, hogy helyi partnereikkel együttműködve nyújtanak minőségi szolgáltatásokat és termékeket, amelyekre mindig számíthatunk.

Tudtad, hogy a kertek szerepe az ókori civilizációkban is kiemelkedő volt? Az ókori Rómában a kertek nem csupán pihenésre szolgáltak, hanem fontos közösségi és vallási helyszínek is voltak. Az ókori rómaiak úgy vélték, hogy a kert az istenek ajándéka, amely a földi paradicsomot idézi. A kertépítészet és a kertkultúra azóta is folyamatosan fejlődik, de az alapvető célok változatlanok maradtak: a nyugalom, a szépség és a természet közelségének megteremtése.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb