Kikapcs

A négyszeres magyar rally bajnok, Herczig Norbi ad padlógázt a Porsche Szeged nyarának – nagy durranásra készülnek a Sárosi utcában

Jobbra egy, balra három, vissza kettő, Norbi! Június második hétvégéjén a négyszeres magyar rally bajnok, Herczig Norbert érkezik Szegedre, hogy a Porsche Szeged vendégeivel közösen tesztelje végig az új Volkswagen Tiguan-t és Passat-ot, továbbá a Skoda Superb és Kodiaq modelleket.

NAGY SZABÁSÚ NYÍLT NAPRA KÉSZÜL A PORSCHE SZEGED

1973-ban indult hódító útjára a Volkswagen Passat, amely legalább akkora ikonnak számít az autózás történetében, mint a két szintén legendás márkatársa, a Bogár és a Golf. SUV és EV mánia ide vagy oda, az új Passat folyamatosan tarol az újautó-eladási toplistákon, éppen ezért szinte biztos, hogy a Porsche Szeged június 6-7-8- ra szervezett nyílt napjain is közönségkedvenc lesz. Az idén 50. születésnapját ünneplő középkategóriásból természetesen a vadonatúj, B9-es verzió várja majd a tesztelni vágyó szegedieket, amiből kizárólag kombi kivitel készült, nem is akármekkora méretben: “potom” 14 centiméterrel (!) lett hosszabb az elődjénél.

A német márka rajongói az új Tiguan modellt is kipróbálhatják, amely messze az egyik legkelendőbb négykerekűje a Volkswagennek, 2007 óta több mint 7,6 millió darab fogyott belőle. A típus eredeti karakterét megtartva, az elérhető összes újdonságukat beépítették a harmadik generációs Tiguanba.

KÉT VADONATÚJ SKODA MODELLT IS KIPRÓBÁLHATSZ

Kísértetiesen hasonló esetről beszélünk az új Superb esetében is, akárcsak a Passat, ez is nagyobb lett az őt megelőzőnél, egészen pontosan 40 milliméterrel hosszabb és 5 mm-rel magasabb, hogy teljes legyen a sportos, mégis elegáns feeling.

Az utolsó versenyző nem más, mint a cseh márka szó szerint legnagyobb autója, a 2016-ban bemutatott Kodiaq idén érkezett második generációja, amit sokan a jövő SUV-jeként tartanak számon. 

Nem is nagyon részleteznénk tovább, a lényeg az, hogy mind a négy kocsival lehetőséged lesz közelebbről megismerkedni a nyílt napok keretein belül, ahogyan tesztvezetésre is, ehhez viszont egy regisztrációra van szükséged, amit IDE KATTINTVA tehetsz meg. 

Ez még nem minden:

június 8-án, szombaton még a legendás, négyszeres magyar rally bajnok, Herczig Norbi is elugrik hozzájuk, akivel személyesen is találkozhatsz! 

Még több infót a nyílt napokról a hivatalos eseményben, ITT érsz el.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb