Mindenmás

Felkapta a megállóban hagyott táskát a férfi Szegeden, majd leadás helyett inkább kiürítette

Vádat emelt a Szegedi Járási Ügyészség egy férfival szemben, mert idén tavasszal egy trolibusz-megálló padján felejtett táskát leadás helyett inkább kiürített Szegeden.

A szerdai közlemény szerint a vádlott 2024. március 31-én, a déli órákban Szeged belvárosában járva felfigyelt az egyik trolimegálló padján, gazdátlanul hagyott vászontáskára, majd azt felvéve továbbsétált. A táskát sem a rendőrségen, sem a közlekedési társaságnál nem adta le, hanem átkutatta, majd kivette az abban talált 140 ezer forint készpénzt és értékpapírokat, ezután pedig azt egy közeli téren otthagyta.

MEGTÉRÜLT A KÁR

Mint kiderült, a bűncselekménnyel okozott kár megtérült azáltal, hogy a nyomozó hatóság a jogtalanul elsajátított értékeket az elkövetőnél fellelte, és a sértettnek kiadta. A vádlottat a járási ügyészség jogtalan elsajátítás vétségével vádolja, ügyében a Szegedi Járási Ügyészség fog dönteni.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb