Szegedi ArcokVideo365

Lemerülő iPhone? Soha többé! Vadonatúj résszel bővült a szegedi LEDmaster, ahol a fekete az új fehér

Akkor fényár fogadott bennünket a szegedi LEDmaster üzletében, mintha atomot dobtak volna Szegedre, viszont ez szerencsére nem történt meg, helyette csak a kibővített üzlet kerti világítás szekciója varázsolt extrém világosságot a retinánkba. A Kenyérgyári úton az udvari fénytestek mellett a szintén újdonságnak számító okos villanykapcsolók és konnektorok is roppant népszerűek, amelyek végre azoknak is megoldást fognak nyújtani, akik pirosan villogó akkumulátor-jellel élik a mobilos mindennapjaikat. Felfedeztük a 2024-es LEDmaster kínálatot, megmenekültünk a lemerülő iPhone rémétől és azt is megtudtuk, hogy a fekete az új fehér.

“Megújult az üzlet, tovább bővültünk egy kerti világítás szekcióval, továbbá egy teljesen új ágazattal, ezentúl villanyszerelési anyagok, kapcsolók, hosszabbítók és kiegészítők is várják a vendégeinket”

– újságolta Trogmayer-Wábits Viktória ügyvezető, akivel a tavaszi-nyári újdonságaikról beszélgettünk. A Szeged365 szerkesztőségében állandó idegbaj-faktor az egymással versenyben lemerülő céges telefonok jelensége, amit tetéz, hogy kábel mindig van kéznél, de fali dugó már kevésbé. Pont erre a helyzetre találták ki a szegedi LEDMaster USB konnektorait, amelyeken a hagyományos dugalj mellett USB-A és USB-C port is található, örökre megoldva a fenti jelenséget.

“A fekete az új fehér”

– jelentettük ki együtt, miután Viktória elmesélte, hogy a sötét, matt színek hódítanak a kínálatukban.

Az alábbi videóban a LEDmaster alapítói, Trogmayer Olivér és Trogmayer-Wábits Viktória mutatják be az újdonságokat, a cikk végére pedig betettünk egy meglepetést:

A Kenyérgyári úton található üzlet nagy előnye a webshopokkal szemben, hogy minden azonnal rendelkezésre áll, ha pedig a bolt óriási kínálatában valamit nem találnál meg, 4 órán belül átszállítják a Dorozsmai úti raktárukból. A meglepetés (amit fent ígértünk) pedig nem más, mint egy díjmentes kiszállítási akció: ha legalább 20.000 Ft-ért vásárolsz náluk, helyetted viszik haza a termékeket, Szeged területén belül.

A LEDmaster kínálatát itt találod:

  • Bemutatóterem: Kenyérgyári út 15., Szeged, Hungary
  • Telefon: (70) 432 8925
  • E-mail: [email protected]
  • Webshop: ITT.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb