Video365

Egyedi, szegedi, úgy fénylik, mint égen a csillag: ez bizony a Ledmaster, a fény mestere

Melyik hiányzik jobban? Az ünnepi fények csillogása vagy a nyári, csillagos égbolt? Bármelyik is a kedvenced, a Ledmaster mindkettőt megidézi neked. Reméljük, hogy a Ledmaster saját kollekcióját már meg is csodáltad az újonnan nyílt, gyönyörű bemutatóteremben, a Kenyérgyári út 15. szám alatt. Trogmayer Olivér és felesége, Trogmayer-Wábits Viktória egyedülálló módon, LED csillagos égboltot alkotott. A káprázatos mennyezet megszületéséről, a Trogmayer házaspárt kérdeztük.

“KIHÍVÁST LÁTTUNK BENNE”

Egy vevői megkeresést követően látta meg Olivér a kihívást, a csillagos égbolt megalkotásában. Egy szegedi hölgy elhatározta, hogy addig kutat villanyszerelő után, ameddig olyan szakembert nem talál, aki LED-ből alkot számára csillagos égboltra hasonlító mennyezetet. Olivér nem ijedt meg a feladattól, pedig a LED szalagos világítás egy speciális terület, amelyhez kapcsolódóan nem csak a lakosság, hanem a szakemberek is bátran fordulhatnak tanácsért a Trogmayer házaspárhoz. A csillagos égbolt előnye, hogy utólag is fel lehet szerelni, így nem igényelni semmiféle bontási munkálatot. Színre festve a Ledmaster raktárából kerül egyenesen az otthonodba a profi szakemberek keze munkájának köszönhetően.

“EGYEDILEG KÉSZÜL SZEGEDEN, A SAJÁT MŰHELYÜNKBEN”

A fényterápia jótékony hatásairól már sokat hallhattunk, viszont Olivér azt is elárulta nekünk, hogy már az élet megszületésekor is nagy jelentőséggel bír, egyre elterjedtebb a szülőszobákban is a LED csillagos égbolt, amely egyszerre ellazít, megnyugtat és feltölt pozitív energiával. Amennyiben nektek is kérdésetek van a fényforrásokkal kapcsolatban, egyedi, funkcionális világítási tervet szeretnétek összeállítani, egészen biztos, hogy a Ledmaster tudja rá a választ, hisz több, mint tizenhat éves tapasztalat áll Viktória és Olivér mögött.

Profizmus, egyediség, gyorsaság, precizitás, amit a Ledmastertől kapsz és még az is lehet, hogy a nyugodt alvásod kulcsa a LED csillagos égboltban rejlik! Videónkban mutatjuk is számodra!

Operatőr: Magyar Andor

A LEDmaster kínálatát itt találod:

  • Bemutatóterem: Kenyérgyári út 15., Szeged, Hungary
  • Telefon: (70) 432 8925
  • E-mail: [email protected]

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb