Szegedi Arcok

Most jelent meg a szegedi Honeybeast legújabb dala a Pillangók. Nézd meg a klipet is! (videó)

Büszke a szegedi szívünk, hiszen a Honeybeast évek óta ontja magából a slágereket, és úgy néz ki az idei fesztiválokon is lesz sláger: ma este kijött új, szerintünk is rendkívül érzelmes és lendületes “Pillangók” című dal A Vector Média Group által készített klip még különlegesebbé teszi ezt a zenei csemegét. Tudj meg mindent a dalról és a klipről!

A szöveg és a zene egyaránt Bencsik-Kovács Zoltán keze munkáját dicséri, míg a prod., mix-master Somogyvári Dániel precizitását tükrözi. A Vector Média Group klipje vizuálisan is magasra teszi a mércét. A gyártásvezető Eszes-Istenes Viktor és Borbás Edina, a vágó CunCun, valamint a fővilágosító Kiss Antal és világosító Molnár Gábor munkája mind hozzájárultak a végeredmény sikeréhez. Az aprólékosan kidolgozott sminkért Schlovicskó Katalin, a fodrászati részletekért Mészáros Noémi, míg a stílusért Csaba Erika felelt.

A Honeybeast zenekar 2005-ben alakult Szegeden, és azóta a magyar könnyűzene egyik meghatározó együttesévé vált. A zenekar stílusát a pop és az alternatív rock egyedi keveréke jellemzi, amelyet Tarján Zsófia karakteres énekhangja és a zenekar kifinomult hangszerelése tesz különlegessé. Az együttes több sikeres albumot és számos slágert tudhat magáénak, mint például az “A legnagyobb hős” és az “Így játszom”.

Na de elcsépelt igazság, a zenéről nem beszélni (írni) kell, hanem hallgatni. Itt a vadhúj klip:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb