Kikapcs

Évtizedes hagyományok és fergeteges buli: Dorozsmai utcabál Szegeden ma este!

Ne hagyd ki a mai Dorozsmai utcabált Szegeden! Ruzsa Roland önkormányzati képviselő ismét egy felejthetetlen estét szervezett, ahol a Hirtelen zenekar indítja a programot, majd Agárdi Szilvia varázsol el minket énekével. A nap végén a legjobb DJ-k pörgetik fel a hangulatot!

Ruzsa Roland a városrész önkormányzati képviselője hangsúlyozta: már évtizedes hagyományokkal büszkélkedő Dorozsmai utcabál idén is exkluzív lesz! A Negyvennyolcas utcai körforgalomnál kezdődnek a programok, ahol a Hirtelen zenekar ad élő koncertet, majd a közösségi esemény következő programja az emlékérmek átadása lesz, amely során a 18 éveseket is köszöntik.

Az est további részében Agárdi Szilvia, a 2012-es The Voice Magyarország hangja döntőse, illetve a 2013-as és 2016-os Eurovíziós Dalfesztivál magyar nemzeti válogatójának résztvevője lép színpadra. Agárdi Szilvia varázslatos hangja és egyedi stílusa garantálja, hogy felejthetetlen élményben lesz részünk. Az éjszaka DJ-kel folytatódik, DJ Larsen, JoerJunior és DJ Belecz gondoskodnak arról, hogy idén is felejthetetlen legyen az UTCABÁL.

Tudtad, hogy a dorozsmai utcabál hagyománya több tíz évvel ezelőtt kezdődött? Ekkor szervezték meg először a helyiek, hogy egy napra mindenki félretehesse a mindennapi gondokat és csak a szórakozásé legyen a főszerep. Az évek során egyre nagyobb népszerűségre tett szert, és mára már Szeged egyik legkedveltebb közösségi eseményévé vált.

A részletes programot itt találod:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb