Szegedi Arcok

Büszkeségünk: szegedi polgárőr tarolta le a mezőnyt versével az Országos Ki-Mit-Tudon

Nagyon büszkék vagyunk: vers kategóriában Kiemelt Arany Minősítéssel végzett Erdei Norbert, polgárőr, a XIV. Országos Nyugdíjas Ki-Mit-Tud és Népek Tánca-Népek Zenéje Fesztivál siófoki döntőjében.

A makói származású, jelenleg Szegeden élő fiatalember legelső verse még 2018-ban jelent meg. Erdei Norbert állami gondozottként nőtt fel. “A verseimben emlékeimet, múltamat próbálom feldolgozni, amit gyerekként átéltem, illetve édesanyámmal, amíg együtt éltünk, halála előtt. Már van egy könyvre való versem, 80-100 darab – fogalmazott korábban a Makói Csípősnek Erdei Norbert.

A Hontravel Kft. 2024-ben tizennegyedik alkalommal rendezte meg az Országos Nyugdíjas Ki-Mit-Tud rendezvény sorozatát, összevonva a Népek Tánca-Népek Zenéje fesztivállal, ezáltal a résztvevők minden korosztályt képviseltek, a szakmai zsűri értékeléskor az életkori sajátosságokat figyelembe véve minősítette a fellépőket, csoportokat.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk!

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Forrás: hontravel.hu/mcsipos.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb