Szegedi Arcok

Ez igen! Dobogós helyet ért el élete első nemzetközi testépítő versenyén a szegedi rendőrnő, Bálint Gabriella

Fantasztikus eredménnyel zárta élete első nemzetközi testépítő versenyét a szegedi rendőrnő, Bálint Gabriella. Június 2-án, vasárnap az IFBB Diamond Cup Hungary, IFBB Bikini Fitness & IFBB Fit Model European Cup testépítő versenyen a dobogó harmadik fokára állhatott fel Women’s physique kategóriában.

Vasárnap rendezte meg az IFBB szövetség a Diamond Cup, Európa Kupa versenyét, Budapesten. Itt sikerült a Women’s physique kategóriában érmet szereznie a szegedi Bálint Gabriellának!

“Köszönöm a felkészítést edzőmnek Szabó Gábornak, és a Global Fitness Szeged teremnek, barátnőmnek Szűcs Dórának, hogy ma is mellettem volt, családomnak, ismerősöknek a biztatást, szurkolást” – írta Bálint Gabriella a közösségi oldalán.

GABRIELLA TAVASSZAL KÉT ÉRMET IS BEZSEBELT AZ IFBB MAGYAR KUPÁN

Mint korábban megírtuk, Gabriella tarolt az IFBB Fitness és Testépítő Magyar Kupán is, ahol két érmet is beszebelt. Erről alábbi cikkünkben írtunk bővebben:

Gabriellát tavaly már elkaptuk egy interjúra, sasold meg:

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk!

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Fotók: Bálint Gabriella FB

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb