Szegedi ArcokVideo365

„Bármit csinálsz, próbáld a tudásod szerint a legjobban, mert akkor el is fogod érni” – exkluzív interjú Bálint Gabriella, szegedi rendőrnővel, aki letarolta a mezőnyt az IFBB Magyar Kupán

Újabb fényesen ragyogó serlegekkel gazdagodott Bálint Gabriella, rendőr őrmester, a Csongrád – Csanád Vármegyei Rendőrfőkapitányság, Rendészeti Igazgatóság, Közrendvédelmi Osztály, Kutyás Alosztályának munkatársa, aki hihetetlen kitartásával és elképesztően kidolgozott izmaival idén áprilisban a dobogó legtetejére állhatott az IFBB Fitness és Testépítő Magyar Kupán woman physique kategóriában, bodyfitness kategóriában pedig második helyezést ért el. Ez azonban még nem minden: a szegedi rendőrnő ugyanezen a napon letarolta a mezőnyt a Miss Zsaru Bodyfitness versenyen is, ahol immáron második alkalommal zsebelhette be az aranyérmet. Gabriellát edzés közben csíptük el egy beszélgetésre a Global Fitness edzőteremben, ahol eredményeiről és jövőbeni terveiről mesélt nekünk.

GABRIELLA ÁPRILISBAN HÁROMSZOR IS FELÁLLHATOTT A DOBOGÓRA

Kirobbanó formában már a következő megmérettetésre készül Bálint Gabriella, szegedi rendőrnő, aki április 22-én háromszor is felállhatott a dobogóra. Tette mindezt úgy, hogy mindössze tavaly csöppent bele a testépítők világába. 2022 májusában kezdte el a felkészülést első megmérettetésére, a Miss és Mr. Fitnesz Zsaru versenyre, ahol októberben rögtön el is nyerte a Miss Zsaru Bodyfitness címet. A sikeren felbuzdulva pedig nem volt megállás, Gabriella azóta is keményen edz, heti hatszor személyi edzőjével, Szabó Gáborral a Global Fitnessben dolgoztatja meg izmait. Mint mondta, látva az eredményt mindez abszolút megéri, nem utolsó sorban pedig magát a versenyeket is, mint például a legutóbbi IFBB Fitness és Testépítő Magyar Kupát, hatalmas élményként éli meg.

“UGYANOLYAN NŐNEK ÉRZEM MAGAM, MINT BÁRKI MÁS”

„Úgy, mint tavaly, most is barátnőm, Dóri kísért el. Fantasztikus napunk volt. Látványos volt a javulás a tavalyi formámhoz képest, ezt többen mondták is. Sikerült egy sokkal jobb formát hoznom, bár még mindig van hova fejlődnöm, mert ez még nem elég egy komolyabb versenyhez, mint mondjuk egy Európa bajnoksághoz” – avatott be a részletekbe bennünket Gabriella. Azt is elárulta, egy nagyon szép zöld színű bikinit választott a versenyre, amit ő maga álmodott meg és varratott kifejezetten erre a megmérettetésre. „Én ugyanolyan nőnek érzem magam, mint bárki más, tudok nőies is lenni, de szeretek súlyokkal dolgozni, szeretem az izmosságot és látni, ahogy a testem fejlődik” – mondta el a szegedi rendőrnő, majd azt is elárulta, úgy érzi, egyre többen elismerik a munkáját, látják, hogy ezért ő mennyit dolgozott és maximálisan támogatják célkitűzéseiben. Családja, barátai és kollégái a kezdetek óta teljes vállszélességgel mellette állnak.

“BÁRMIT CSINÁLSZ, PRÓBÁLD A TUDÁSOD SZERINT A LEGJOBBAN VÉGHEZVINNI, MERT AKKOR EL IS FOGOD ÉRNI”

Mint mondta, nem volt könnyű dolga, hiszen a felkészülés mellett rendőrként és anyaként is helyt kellett állnia. Ikrei tavaly ősszel kezdték az első osztályt, így az edzések és a munka után rendszerint még leült velük tanulni, közösen átnézni a leckét, sőt időnként gyerekei is elkísérték az edzőterembe édesanyjukat. „Mindig olyan csodálattal és lelkesedéssel állnak hozzám, mikor megyek egy versenyre. Szeretnék nekik példát mutatni, hogy nem feltétlen a sportban, hanem az életben, ha bármit csinálsz, azt tényleg próbáld a tudásod szerint a legjobban véghezvinni, mert akkor el is fogod érni” – osztotta meg gondolatait velünk Gabriella.

JÚNIUSBAN JÖN A KÖVETKEZŐ MEGMÉRETTETÉS

Azt is hozzátette, nincs megállás egy percre sem, máris készül a következő megmérettetésre: június 2-án a Police Fitness Challenge-en bizonyíthatja rátermettségét. Ami pedig a távlati jövőt illeti, Gabriella nagy álma, hogy külföldön is kipróbálhassa magát, kijusson egy Európa bajnokságra.

Videónkkal belepillanthatsz Gabriella edzésébe, miközben még több dolgot megtudhatsz a testépítés világáról!

A Global Fitness edzőtermet Szegeden, a Makkosházi krt. 1. szám alatt találod, online ITT éred el őket!

Operatőr: Magyar Andor

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb