Kikapcs

Játssz az EB szellemében: Első Beton csocsóbajnokság indul Szegeden!

Készen állsz egy izgalmas kihívásra? Az Első Beton csocsóbajnoksága június 14-én indul, és te is részt vehetsz a selejtezőkön június 7-én és 8-án. Csatlakozz a szegedi közösséghez, mutasd meg csocsótudásodat, és élvezd az Európa Bajnokság szellemében rendezett versenyt. Nevezni előzetesen is lehet, de akár a helyszínen is belevághatsz!

Az Első Beton, amely az építőipar egyik meghatározó szereplője, most egy egészen új területen bizonyítja elkötelezettségét a szegedi közösség iránt. Június 14-én indul az Első Beton csocsóbajnoksága, ahol a résztvevők egy hónapon át mérhetik össze tudásukat, miközben az Európa Bajnokság izgalmai is fokozzák a hangulatot.

Az eseményre a selejtezők 2024.06.07-én pénteken, és 06.08-án szombaton kerülnek megrendezésre, délután 15 és 19 óra között a Campus Beer and More teraszán. A versenyre bárki jelentkezhet, aki szeretné megmutatni, milyen párost alkot csocsóban. Előnevezéssel biztosíthatod helyed a selejtezőben az [email protected] e-mail címen, de a helyszínen is van lehetőség regisztrációra.

Az Első Beton csocsóbajnoksága 2024.06.14-től 07.14-ig tart, és a mérkőzések az EB meccsek előtti negyedórában zajlanak majd. A mérkőzéseket kivetítjük, így a szurkolók is részt vehetnek az izgalmakban. A versenyzők a fő asztalon, amely felett kamera is lesz, játszhatnak, míg a bemelegítőasztalon lehetőség nyílik a gyakorlásra. Az asztalok használata és a nevezés ingyenes, a játékosok pedig a helyszínen saját fogyasztásukat rendezik.

Az Első Beton ezzel a bajnoksággal nemcsak szórakozást nyújt, hanem erősíti a közösségi összetartozást is. Az ilyen programokat mi is és a Szeged365 Family is imádja, hiszen most egész Európa focilázban ég majd. Gyere el, és légy részese ennek az izgalmas kezdeményezésnek, ahol a játék és a közösségi élmény találkozik.

Tudtad, hogy a csocsó, más néven asztali foci, a 20. század elején jelent meg, és azóta is népszerű játék világszerte? A játék szabályai az évek során alig változtak, de a versenyszellem és a szórakozás mindig garantált. Ne hagyd ki ezt a különleges lehetőséget, hogy te is részese legyél ennek a hagyománynak!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb