Mindenmás

Pótlóbuszok járnak majd: körülményesebb lesz vonattal eljutni Szegedről Békéscsabára

Körülményesebb lesz vonattal eljutni Szegedről Békéscsabára a hónap közepén. A MÁV-Start azt közölte, hogy a Szeged-Békéscsaba vonalon június 17-én Orosháza és Békéscsaba között valamennyi vonat helyett pótlóbusz közlekedik. Ennek oka, hogy Orosháza és Csorvás állomások között pályakarbantartási munkákat végeznek majd.

Mint kiderült, a buszok nem állnak meg Orosházi tanyák, Csorvás, Csorvás alsó és Telekgerendás vasúti megállóknál, helyettük ideiglenes megállókban lehet majd le és felszállni.

NE MEZ LESZ AZ EGYETLEN VONATKIESÉS

Nem ez lesz az egyetlen vonatkiesés. Pár nappal később június 22-től augusztus 4-ig vágányzár lesz Szeged és Orosháza vasútállomások között, ahol vonatpótlók közlekednek majd. Ennek oka szintén vágánykarbantartás, itt viszont Hódmezővásárhely és Orosháza között zajlanak majd a munkálatok. Szeged és Vásárhely között azonban a tram-train továbbra is jár majd – írja a Rádió 88.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb