Szegedi ArcokVideo365

Segíts Te is, akár csak egy kis összeggel! Muráti Balázs és a Szent Vincent Alapítvány borkülönlegességekkel segít Anastasian! (videó)

Egy nemes ügy érdekében Muráti Balázs, a Balázstúra alapítója 220 km-t tett meg gyalog, hogy segítse Anastasiat, aki az anyaméhben stroke-ot kapott. Balázs különleges borkülönlegességekkel érkezett a Szegedi Borfesztiválra, ahol interjút is adott. Az adományozók között kisorsolásra kerülnek a borok, és a legnagyobb adományozó külön jutalomban részesül. Olvasd el, hogyan segíthetsz te is, és nézd meg az exkluzív interjút Balázzsal!

Muráti Balázs (Balázstúra) nem mindennapi vállalkozásba kezdett: nemrég 4 nap alatt 253 km-t gyalogolt Szegedről Balatonlellére, majd szintén 4 nap alatt 280 km-t tett meg gyalog (Szeged-Gyula-Szarvas-Csongrád-Szeged) és most 3 nap alatt 220 km-t gyalogolt Egerből egyenesen Szegedig, hogy segítsen Anastasianak, aki az anyaméhben kapott stroke-ot. Az utóbbi út során két különleges bort hozott magával, melyeket a legnagyobb adományozóknak ajánl fel. Csatlakozz te is az adományozókhoz, és esélyed lehet megnyerni az egyedi borkülönlegességeket, miközben egy nemes ügyet támogatsz!

Az adományokat a Szent Vincent Rehabilitációs Alapítványnak kell küldeni “SZTÁSI” névvel. Az, aki a legtöbbet adományozza, megkapja az egyik borkülönlegességet, míg a másikat kisorsolják az adományozók között. Fontos, hogy az adományozáskor adj meg egy nevet és egy elérhetőséget, hogy felvehessék veled a kapcsolatot, ha te leszel a legnagyobb adományozó. Természetesen a legkisebb adománynak is örülnek, mert a legfontosabb cél: Sztási-nak segítsünk, akár csak, ha pár ezer forinttal is hozzá tudunk járulni a kezeléséhez. Itt írtunk elsőként Sztási-ról, aki az anyaméhben kaphatott stroke-ot:

Muráti Balázs útja során számos kihívással nézett szembe, de mindvégig kitartott, hogy elérje célját. A 220 km-es gyalogtúra végén pont a Szegedi Borfesztiválra érkezett meg, ahol már vártuk őt. Balázs elmondása szerint az út során szerzett élmények és találkozások inspirálták őt, és bízik benne, hogy minél több embert sikerül megmozgatnia Anastasia támogatása érdekében. Nézd meg az exkluzív interjúnkat vele, hogy többet megtudj erről a különleges útról és az adományozási lehetőségekről!

Az anyaméhben elszenvedett stroke következtében számos rehabilitációs kezelésre és támogatásra van szüksége Sztásinak. A Szent Vincent Rehabilitációs Alapítvány évek óta segíti az ilyen különleges eseteket, és most te is hozzájárulhatsz Anastasia gyógyulásához. Bármilyen kis összegű adomány nagy segítség lehet, és a borkülönlegességek megnyerése csak egy kis plusz jutalom a nemes cselekedetért.

Licitálni úgy lehet, hogy Adományokat küldünk a Szent Vincent Alapítványnak “SZTÁSI” névvel, aki pedig a legtöbb adományt küldi, az megkapja a bort. Az adományozáskor egy nevet mindenféleképpen adjatok meg, és egy elérhetőséget is, hogy fel tudják veletek venni a kapcsolatot, ha Ti lesztek a legnagyobb adományozók. Természetesen a legkisebb adománynak is örülnek. A Szent Vincent Alapítvány adatai:

  • Szent Vincent Rehabilitációs Alapítvány
  • Adószám: 19312615-2-06
  • Számlaszám: 50468328-10004586
  • Nemzetközi számlaszám: HU195046832810004586
  • Székhely: 6726 Szeged, Cserőke utca 4.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb