Kikapcs

Sétáló Borkóstoló Szegeden: Exkluzív Est Borovics Tamással a Napfény Műteremben! Még vannak jegyek, mi is sorsolunk kettőt!

Készülünk mi is, újabb felejthetetlen este jön Szeged szívében: a Napfény Műterem exkluzív borkóstolója visszatér Borovics Tamás humoros és elgondolkodtató előadásával. Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy megtudd, mi köze a bornak a mitológiához, és külön jó hír: nyerj páros jegyet erre a különleges eseményre!

Ha szereted a bort és a jó társaságot, akkor van egy remek hírünk számodra! A Napfény Műterem borkóstoló estje visszatér egy fergeteges nyári csütörtök estén, június 13-án, Borovics Tamás magával ragadó előadásával! Készülj egy igazán különleges eseményre, ahol nemcsak finom borokat kóstolhatsz, de közben egy humoros és elgondolkodtató előadást is hallhatsz a borról és a mitológiáról.

Borovics Tamás egyedi stílusával és lebilincselő történeteivel garantáltan elvarázsol majd. Megtudhatod, hogyan függ össze a bor és a mitológia, miért volt fontos Dionüszosz, a bor és a mámor istene, és hogy Süsü sárkány gyomra hány liter bort tudna befogadni. Az est végére pedig talán még arra is rájössz, miért is lett ilyen népszerű a Napfény Műterem, ahol az exkluzív rendezvények mindig teleházasok.

A Napfény Műterem Szeged szívében, a Széchenyi tér 2/a alatt található. A klimatizált rendezvényterem tökéletes helyszín egy ilyen különleges esthez. A borkóstoló este 19:00-kor kezdődik és 21:30-ig tart, így bőven lesz időd élvezni a finom borokat és a büfévacsorát is, amelyet a belépőjegy ára tartalmaz. Jegyek elővételben vagy előrendeléssel helyszíni átvétellel vásárolhatók 9.900 Ft/fő áron.

Ha szeretnél részt venni ezen az eseményen, ne habozz! Keresd fel a Napfény Műterem oldalát vagy lépj kapcsolatba velük az alábbi elérhetőségeken: [email protected] vagy +36 30 952 6500. Ne felejtsd el, hogy a Szeged365 Family tagjaként mindig a legjobb programokban lehet részed, és ez az este is garantáltan felejthetetlen lesz! Kétszemélyes jegyet is nyerhetsz: 

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb