Szegedi Arcok

Betört a telód? Jól jönne rá egy új fólia? Mutasd be ezt a kupont és csapj le az 50%-os kedvezményre a Prime Mobile-os srácoknál

A 2022-es évben váltották valóra gyerekkori álmukat a Prime Mobile-os srácok, azóta pedig gőzerővel pörögnek Szeged egyik főutcájában, a Kárász utcán. Nagyjából mindent meggyógyítanak a telefonodon, legyen bármilyen problémája, most pedig egy ütős kedvezményt is hirdettek: kaptunk tőlük egy kupont, amit ha bemutatsz náluk, már repül is egy 50%-os (!) kedvezmény náluk.

Vannak azok az időszakok, amikor hiába vigyázunk a telefonunkra úgy, mint a szemünk fényére, valahogy biztosan a földön köt ki. Mázli, hogy van egy tech-szentély a Kárász utca közepén, akik tavaly előtt váltották valóra a gyerekkori álmukat egy márkafüggetlen szerviz megnyitásával. A Prime Mobile-os arcok 15 éves tapasztalattal rendelkeznek a szakmában, 30.000 darab készülék javításán is túl vannak már karrierjük kezdete óta, de a szegedi üzletükben nem csak telefonokat, hanem bármilyen IT eszközt megjavítanak.

MOST EGY ÜTŐS KEDVEZMÉNNYEL KÉSZÜLNEK A SZEGEDIEKNEK

A fiúk most megálmodtak egy ütős kedvezmény is, hogy minden szegedi polgár telefonja a legjobb állapotában indíthassa a nyarat. A lényeg annyi, hogy kaptunk tőlük egy kupont, amit ha bemutatsz náluk, rögtön hozzád vágnak egy 50%-os kedvezményt, ami legfőképpen ezúttal fóliákra és tokokra érvényes. Igen, tényleg ennyi az egész, sőt, még eltévedni sem tudsz, mutatjuk, hol találod az üzletet és a kupont is:

Prime Mobile mobilszerviz

Szeged, Kárász utca 12.

+36 30 222 1115

[email protected]

Nyitvatartás: hétfő-péntek: 9.00-19.00

szombat-vasárnap: 10.00-19.00

primemobile.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb