Közélet

Egy újabb ikonikus étteremre kerül lakat Szegeden, ám a búcsú nem végleges

“2024 rengeteg újdonságot tartogatott számunkra, de az izgalmaknak közel sincs vége, mert elköltözünk” – közölte kedd délután közösségi oldalán az Oskola utcai Alabárdos Étterem.

Mint írták, június 9-től, vasárnaptól néhány hetes technikai szünetre mennek, utána pedig új helyszínen várják vendégeiket. Az új helyszínt még nem jelentették be, ám információink szerint az egykori Tiszavirág Hotelben nyithat meg újra Szeged ikonikus étterme.

A SZEGED ÉTTEREM MÁR NEM NYITJA KI ÚJRA KAPUIT

Számos szegedi étteremre került lakat a tavalyi évben az energiaválság hatására, és a Széchenyi téren működő Szeged Étterem is lehúzta a rolót, még novemberben. A hely azóta sem nyitott ki, és nagyon úgy fest, hogy az addigi üzemeltető nem is tervezi a nyitást, hiszen az épület tulajdonosa, a Magyar Kincstár bérlőt keres a helyére.

SEMMI NEM ÁLLÍTJA MEG A BEZÁRÁSI HULLÁMOT?

Számos szegedi étteremre került lakat a tavalyi évben az energiaválság hatására, és a Széchenyi téren működő Szeged Étterem is lehúzta a rolót, még novemberben, de hasonló sorsra jutott például a Menü Étterem is, a The Marquis, és a Kárász utcai Waffini is. De nem csak az éttermeket érte el a válság, hanem a boltokat is! A Porotfolio most arról ír, hogy 2023 második felében 4 ezer kiskereskedelmi egység zárt be Magyarországon, ezzel folytatódott a hosszú évek óta tartó koncentráció.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk!

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb