Szegedi Arcok

Úgy lekapták az X5-ös BMW kerekeit a Tesco parkolóban, mintha Bronxban élnénk

Számtalanszor írtunk már arról, hogy a legtöbb multi fájdalmas lépést tett a parkolók megtisztítása érdekében. Nemes egyszerűséggel egy óra után fizetőssé tették azokat, így a környéken lakók már nem parkolhatnak csak úgy például a Lild, vagy a Penny gondozásába tartozó parkolókban. Szegeden szinte egyedüliként a Tesco tartotta meg a korábbi szokását, a Rókusi körúton a mai napig nem kell fizetni, így számos autót “tanyáztatnak” ott napi szinten. Nos, az egyik ilyen parkoló autó nem járt jól a napokban, mert úgy lekapták a kerekeit, mintha Bronxban élnénk.

“Szegeden egyre kritikusabb a parkolás. Ez itt még nem fizetős, de már kamerával megfigyelt terület. Bárkivel megtörténhet” – írta egy tag az egyik szegedi csoportban, ahova pár fotót is mellékelt arról, hogy egy kerekek nélküli X5-ös BMW rostokol a Tesco Rókusi körúti parkolójában. Természetesen igényesen, téglákra pakolva, úgy, ahogy azt kell…

A kommenteknél többen is írták, hogy december közepe óta áll egyébként ott a jármű, és sokan “migráns autóként” könyvelték el, míg mások szerint a tulajdonos a környéken lakik, és szó sincs rongálásról. Akárhogy is, tavaly decemberben már a Makkosházi körúti Tesco parkolóból elkezdték eltakarítani a roncsautókat, lehet, hogy ez is hamarosan azok sorsára jut.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Fotók: Gyarmati Ferenc/SZEGEDEN láttam, találtam

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb