Mindenmás

Menő a manó: Kétfarkú Kutyáék újra akcióban, átfestették az emberkét a tarjáni kerékpárúton, most már sokkal menőbb lett

Menő a manó még menőbb lett, mint Olvasónk, Gyöngyi felhívta rá a figyelmünket, a tarjáni felezőcsíkhoz passzoló szép, sárga kontúrt kapott a Kétfarkú Kutya Párt felfestett emberkéje.

Mint megírtuk, már korábban sikerült a kerékpárút egy kis szeletét kijavítani Tarjánban, ám a felezőcsík felfestése valahogy azóta is elmaradt. Erre hívta fel a figyelmet az MKKP Szeged, akik sajátos módon orvosolták a problémát. Végre felkerült a csík, de nem úgy, ahogy gondolnád – írtuk meg szerdán, majd láss csodát: csütörtökre felfestették a sárga felezőcsíkot az illetékesek!

Ez még nem minden: a kis manó is megújult az örömtől arra a hírre, hogy a sárga csíkot felfestették, s pénteken hozzá passzoló menő, sárga kontúrt kapott. Mutatjuk is, milyen volt és milyen lett:

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk!

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb