BlogKözélet

Botka, Fülöp, Tímár vagy Joób? Indul a show, vasárnap polgármestert választ Szeged – mindenhol ott lesz a Szeged365, sőt, mindenhol is!

Botka László, Fülöp László, Tímár Tamás, Joób Márton, Szabó Bálint… népes tábor verseng Szeged polgármesteri székéért, hogy a 19 választókerület képviselőjelöltjeiről ne is beszéljünk. Vasárnap az önkormányzati, az európai parlamenti és a nemzetiségi önkormányzati választáson reggel 6 és este 19 óra között adhatják le szavazatukat a szegediek, a Szeged365 csapata pedig az esti órákban nyakába veszi a várost, hogy első kézből tudósíthassunk a friss eredményekről.

Mivel a Szeged365 továbbra is független minden politikai párt befolyásától, ezért tárgyilagosan, középről, mocskolódás – és közéleti Mortal Kombat mentesen fogunk beszámolni a szegedi eredményvárókon elhangzottakról és az szavazások eredményeiről.

Vasárnap érkezni fogunk…

  • élő, helyszíni tudósításokkal, bejelentkezésekkel, hangulatjelentésekkel,
  • folyamatosan frissülő választási cikk-folyammal,
  • előzetes közvélemény-kutatási eredményekkel, szakértői meglátásokkal, politikusi nyilatkozatokkal,
  • és természetesen a szegedi és környékbeli települések önkormányzati választási eredményeivel.

A választás napján is számítunk a Szeged365 Family tudósításaira, ha látsz valamit, ami furcsa, szokatlan vagy hírértékű, kérünk, küldd el nekünk az [email protected], Facebook vagy Instagram üzenetben, vagy a teljesen díjmentes iOS és Android applikációnk True Photo modulján keresztül. Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb