Mindenmás

Forgalmi zavar a TramTrain vonalán: ezért helyette villamos közlekedik (frissítve)

Forgalmi zavar történt a TramTrain vonalon Szegeden. Ahogyan az SZKT írja, emiatt villamossal lehet utazni az érintett vonalon.

Az SZKT arról tájékoztatta utasait, hogy a Rókus vá-ról 10:34 órakor, Szeged vá-ról 11:17-kor induló TramTrain helyett villamos közlekedik! Érintett járatok: 1-es jelzésű vasútvillamos (tram-train). Az utasok megértését és türelmét kérik.

FRISSÍTVE: EGY VASÚTVILLAMOS MEGHIBÁSODOTT HÓDMEZŐVÁSÁRHELY-SZEGED KÖZÖTT

Egy Hódmezővásárhely–Szeged közti vasútvillamos (33271) Szeged Rendező és Szeged Rókus között meghibásodott. Egy másik járművel közlekedik tovább. A Hódmezővásárhelyről Szegedre 10 órakor elindult vasútvillamos (33043) Szeged Rókusig közlekedik. A járatot Szeged városi szakaszon az SZKT pótólja.A Szegedről Hódmezővásárhelyre 11:17-kor induló vasútvillamos (33046) Szeged Rókustól közlekedik. A járatot Szeged városi szakaszon az SZKT pótolja- adta hírül a Mávinform.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTokFacebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb