Mindenmás

Ez sem a MÁV napja: megnövekedett menetidő és vonatkimaradások nehezítik a közlekedést a szegedi vonalon

Hétfő délután Monor és Pilis között fa dőlt a felsővezetékre, ezért ezen a szakaszon a vonatok csak egy vágányon közlekedhetnek, a ceglédi vonalon 30-50 perccel megnőhet a menetidő, vonatkimaradásokra is számítani kell. A kidőlt fák eltávolítása és a felsővezeték helyreállítása várhatóan kedd hajnalig is eltarthat, tájékoztatott a Mávinform.

Mint írták, a Nyugati pályaudvarról 15:30-kor Ceglédre elindult Z70-es vonat (2876) Monorierdő közelében várakozott, utasait a katasztrófavédelem segítségével szállították át a Nyugati pályaudvarról 16:30-kor Cegléd felé indult Z50-es vonatra (2886).

EZEKRE A VÁLTOZÁSOKRA KELL KÉSZÜLNÜNK:

  • A Nyugati pályaudvarról 18 órakor Ceglédre induló Z50-es vonat (2818) nem közlekedik.
  • A Nyugati pályaudvarról 17:50-kor Szegedre induló Napfény InterCity (IC 736) ​nem közlekedik. Utasai az egy órával későbbi Napfény InterCityvel (IC 708) utazhatnak.
  • A Nyugati pályaudvarról 18:20-kor Debrecenen át Miskolcra induló Tokaj InterCity (IC 588) várhatóan 40-50 perces késéssel indul.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk!

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Forrás: mavcsoport.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb